SON DAKİKA
Hava Durumu

'Maceraya hazır mısın Bursa?'

Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü tarafından 24-26 Mayıs tarihlerinde ‘Maceraya hazır mısın Bursa?’ sloganıy

Haber Giriş Tarihi: 18.05.2015 17:52
Haber Güncellenme Tarihi: 18.05.2015 18:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'Maceraya hazır mısın Bursa?'
Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü tarafından 24-26 Mayıs tarihlerinde ‘Maceraya hazır mısın Bursa?’ sloganıyla düzenlenen şölende gençler hem birbirinden farklı parkurlarda yarışacak, hem de eğlenceye doyacak.
Bursa Büyükşehir Belediyesi ve Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü 24,25 ve 26 Mayıs tarihlerinde yine çok konuşulacak bir faaliyete imza atmaya hazırlanıyor. "Maceraya Hazır mısın Bursa" sloganıyla Nilüfer ilçesi Fatih Sultan Mehmet Hastane Alanı´nda yapılacak olan Gençlik Şöleni´ne 196 liseden 4000 öğrenci katılacak. Öğrenciler 3 gün boyunca alanda kurulu olan parkurlarda yarışacaklar.
Parkur yarışmalarının yanı sıra alana gelen ziyaretçiler yarışma parkurlarının etrafındaki etkinlik alanlarında da hünerlerini sergileyebilecekler. Kral Pop´un sponsorluğunda gün boyu canlı DJ performanslarının da olacağı etkinlik 26 Mayıs Salı günü saat 21:00´da Mustafa Ceceli konseri ile son bulacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.