SON DAKİKA
Hava Durumu

Mahalle Sakinlerinin Yol Çilesi

Büyük Birlik Partisi (BBP) Bursa İl Başkanı Ömer Ünsal, Millet mahallesi yakın çevre yoluna çıkış yolunun yaklaşık 2 aya yakın kapalı o

Haber Giriş Tarihi: 09.07.2013 12:46
Haber Güncellenme Tarihi: 09.07.2013 13:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Mahalle Sakinlerinin Yol Çilesi
Büyük Birlik Partisi (BBP) Bursa İl Başkanı Ömer Ünsal, Millet mahallesi yakın çevre yoluna çıkış yolunun yaklaşık 2 aya yakın kapalı olmasının vatandaşı canından bezdirdiğini söyledi. 


Bursa halkının yolla imtihanı hiç bitmediğini kaydeden Ünsal, Arabayatağı üst geçidinin hala kaldırılmamasının trafiği tetiklediğini kaydetti. Millet mahallesinde Gökdere’nin devamı olan yakın çevre (11 eylül bulvarı) iniş yolunun 2 aydır kapalı olduğunu ifade eden Ünsal, yerel yöneticileri göreve davet etti. Vatandaşın bilgilendirilmeye ihtiyacı olduğunu söyleyen Ünsal, “Yol kesilmiş ancak yolu kimin kestiği ve ne için kestiği ve ne kadar bu şekilde duracağının hiçbir şekilde emaresi, bilgisi yok. En azından vatandaşın bilgilendirilmesi gerektiğini düşünüyoruz. Sadece tabela koymuşlar ve yolu kapatmışlar. Buranın yolu zaten iki şerit ve geniş boş alan var iken, tek şerit olarak bu yoldan gidilebilecekken neden bu yola başvurulduğu birçok soru işaretlerini yanında getirmektedir” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.