SON DAKİKA
Hava Durumu

Mangal keyfi hastanede bitti

Bursa İnegöl’de kendisine ait çiftlikte mangal keyfi yapmak isteyen adam, tiner dolu pet şişenin harlaması sonucu yandı.

Haber Giriş Tarihi: 08.05.2013 10:24
Haber Güncellenme Tarihi: 08.05.2013 11:24
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa İnegöl’de kendisine ait çiftlikte mangal keyfi yapmak isteyen adam, tiner dolu pet şişenin harlaması sonucu yandı.



 

Vücudunun büyük bölümde ağır yanık oluşan adamın duran kalbi doktorların müdahalesi ile yeniden çalıştırıldı. Hayata dönen adam Yanık Ünitesi olan hastanelerde boş yer bulunamadığı için yoğun bakıma alındı.
Edinilen bilgilere göre, Alanyurt’tan Karalar köyüne gidiş yolu üzerinde küçükbaş hayvan çiftliği bulunan 45 yaşındaki Harun Aksu, tek başına olduğu sırada mangal yakmak istedi. Yanan mangalın başında bulunduğu sırada hemen yan tarafta bulunan içi tiner dolu pet şişe harlayarak tutuştu. Patlayarak havalanan pet şişenin içerisindeki tiner Harun Aksu’nun üzerine sıçrarken, birden alevlerin arasında kaldı. Can havliyle bir yandan üzerindeki elbiseleri çıkarmaya, bir yandan da alevleri söndürmeye çalışan Harun Aksu, sağa sola sürtünerek ateşi söndürdü.
Olayın ardından tek başına bulunduğu çiftlikten motosiklet ile Alanyurt Fatih Mahallesi Atatürk Caddesindeki evine kadar gelen Harun Aksu, telefonla bacanağı Mehmet Bulaç’ı arayarak durumu anlattı. Eve gelen Mehmet Bulaç, yaralı haldeki bacanağını özel otomobille İnegöl Devlet Hastanesi Acil Servisine getirdi. Yüzünü alevlerden korumayı başaran ancak vücudunda derin yanıklar oluşan Harun Aksu’nun kalbi hastaneye geldikten hemen sonra durdu. Yapılan yoğun müdahalenin ardından kalbi yeniden çalıştırılan Harun Aksu’nun bir yandan tedavisine devam edilirken, sevk için bir yandan da Yanık ünitesi olan hastaneler ile temasa geçildi. Her kapı çalışmasına rağmen boş yer bulunamadı. Sevk işlemi olmayınca hayati tehlikesi bulunan Harun Aksu, İnegöl Devlet Hastanesi Yoğun Bakım Servisine alındı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.