SON DAKİKA
Hava Durumu

Masa tenisinde Türkiye Kupası Büyükşehir'in

Bu sezon ilk defa mücadele ettiği ETTU Şampiyonlar Lig’ini ikinci, Türkiye Süper Ligi’ni de şampiyon olarak tamamlayan Bursa Büyükşehir

Haber Giriş Tarihi: 04.06.2018 10:44
Haber Güncellenme Tarihi: 04.06.2018 11:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Masa tenisinde Türkiye Kupası Büyükşehir'in
Bu sezon ilk defa mücadele ettiği ETTU Şampiyonlar Lig’ini ikinci, Türkiye Süper Ligi’ni de şampiyon olarak tamamlayan Bursa Büyükşehir Belediyespor Kulübü Kadın Masa Tenisi Takımı, üst üste üçüncü kez Türkiye kupasının sahibi oldu. 
İstanbul Tozkoparan Spor Salonu’nda oynanan maçlarda Antrenör Ayşe Karabarut yönetimindeki Melek Hu, Yana Noskova, Simay Kulakçeken ve Damla Uzel’li kadrosuyla Büyükşehir Belediyespor, çeyrek finalde Kocasinan Belediyespor’u 3-0 ve yarı finalde güçlü rakibi Fenerbahçe’yi 3-1 ile geçerek finalde TİGEM Spor’un rakibi oldu. Büyük çekişmelere sahne olan final karşılaşmasını 3-0 kazanan yeşil-beyazlılar, üst üste üçüncü kez kupanın sahibi oldu.
Zirvedeki yerini kimseye kaptırmayan yeşil-beyazlı sporcular, ödül töreninde mutluluklarını kendilerini desteklemeye gelenlerle paylaştı. Takım oyuncuları, Türkiye kupasını üst üste Bursa’ya kazandırmanın haklı gururunu yaşadı. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.