SON DAKİKA
Hava Durumu

Matlı'dan kadınlar günü kutlaması

TBMM Tarım Orman ve Köy İşleri Komisyonu Üyesi ve AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2013 18:28
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2013 19:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
TBMM Tarım Orman ve Köy İşleri Komisyonu Üyesi ve AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü dolayısıyla bir mesaj yayınladı. 


Önder Matlı yayımladığı mesajında, "Her millet, kendi değerleriyle, bağlı bulunduğu kültür ve medeniyet havzasıyla milletlerarası arenada değer kazanır ve saygı görür. İnsanların kalplerine hükmetmiş bir milletin insanları olarak, kadınlarımız bizim için her zaman önemlidir. Kadınlarımız hem aile içerisinde hem de çalışma hayatında çok başarılı işlere imza atmaktadır. Buna rağmen kadınlarımıza karşı yapılan şiddet ve onur kırıcı davranışlar toplumun tüm kesimini derinden etkilemektedir. Göreve geldiğimiz günden itibaren kadınlara pozitif ayrımcılık yapıldı ve kadın haklarına yönelik birçok iyileştirme gerçekleştirildi. Hükümetimiz, ülkemizin tüm yörelerinde yaşayan kadınlarımızın problemlerini tek tek gündeme getirdi. Kadınların toplumda hak ettiği konuma gelebilmeleri için eğitimden siyasete, ekonomiden ticarete kadar birçok alanda faal olabilmelerini sağlamış ve onlara destek olmuştur" dedi.
Matlı, "Hükümetimiz eğitim ve sağlık hakkının bilinciyle, sosyal devlet anlayışıyla pek çok proje ve uygulamaya imza atmaktadır. Bu duygu ve düşüncelerle bütün kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Günü’nü kutluyorum" şeklinde konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.