SON DAKİKA
Hava Durumu

Medical Park Bursa Hastanesi Tofaş Spor Klubü ile Sponsorluk Anlaşması İmzaladı

Medical Park Bursa Hastanesi, bu kapsamda Tofaş Spor Kulübü ile sponsorluk anlaşması imzaladı. 

Haber Giriş Tarihi: 11.07.2013 11:28
Haber Güncellenme Tarihi: 11.07.2013 12:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Medical Park Bursa Hastanesi Tofaş Spor Klubü ile Sponsorluk Anlaşması İmzaladı
Medical Park Bursa Hastanesi, bu kapsamda Tofaş Spor Kulübü ile sponsorluk anlaşması imzaladı. 


Düzenlenen imza töreninde Medical Park Bursa Hastanesi Genel Müdürü Doç. Dr. Sedat Demir, Medical Park Hastanesi BaşhekimiDoç. Dr. Şükrü Aydın Düzgün, Genel Müdür Yardımcıları Esra Molla, Arife Açıkel, Medical Park Hastanesi Kurumsal Pazarlama Müdürü Züleyha Abdülbakioğlu, Tofaş Kulübü Başkanı Efe Aydan, Genel Menajer Coşkun Toziç ve Tofaş Kulübü Pazarlama ve Halkla İlişkiler Sorumlusu Nedim Hızlıateş yer aldı.

“TOFAŞ’A KIYMET VERİYORUZ”
İmza töreninin ardından konuşan Medical Park Bursa Hastanesi Genel Müdürü Doç. Dr. Sedat Demir, Tofaş’ın Bursa ve Türkiye için çok değerli bir kulüp olduğunu belirterek, böyle büyük bir kulübün sağlık sponsoru olmalarından dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi.
Bursa’da farklı kurumlara sponsorluk yaptıklarını hatırlatan Demir, “Bizim Tofaş’a verdiğimiz kıymeti herkes biliyor. Zaten Tofaş kendi değerini oluşturmuş bir kurum. Sağlık alanında bizimle çalışmayı arzu etmelerinden dolayı oldukça mutluyuz.Bu iş için epey uğraştık. Tofaş’a sponsor olmayı samimiyetle istiyordum. Samimi arzumuz bugün gerçekleşti. Bunun için çok mutluyum. Medical Park Bursa Hastanesi olarak tıbbi anlamda Tofaş’ın her türlü ihtiyacını karşılayabilecek durumdayız. Tofaş da bu anlaşmayla bundan sonra bizim kardeş kuruluşlarımızın arasına girdi” dedi.

“BU ANLAŞMA SES GETİRECEK”
Tofaş Başkanı Efe Aydan ise, Medical Park Türkiye’nin en büyük sağlık kuruluşlarından olduğunu ifade ederek, “Bu sponsorluk anlaşmasından dolayı çok mutluyuz. Umarız çok fazla başınızı ağrıtmayız.Gönlümüzden geçen sporcularımızın hiç sakatlık yaşamaması. Ama maalesef sporun içinde her şey var. Bu birlikteliğin hem Bursa hem de Türkiye genelinde ses getirecek birlikteliklerden bir tanesi olacağını düşünüyorum” şeklinde konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.