SON DAKİKA
Hava Durumu

Medicana özel bir projeye ev sahipliği yaptı

Medicana Bursa Hastanesi, 3 yıldır Hayat Boyu Genel Müdürlüğü'nün 'Okullar Hayat Olsun Projesi' kapsamında hastanede tedavi olan hastalara

Haber Giriş Tarihi: 31.08.2018 15:54
Haber Güncellenme Tarihi: 31.08.2018 16:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Medicana özel bir projeye ev sahipliği yaptı
Medicana Bursa Hastanesi, 3 yıldır Hayat Boyu Genel Müdürlüğü'nün 'Okullar Hayat Olsun Projesi' kapsamında hastanede tedavi olan hastalara ve yakınlarına moral vermek için "4 Mevsim Rölyef Sergisi"ni hayata geçirdi. 
Medicana Bursa Hastanesi özel bir projeye ev sahipliği yaptı. Hayat Boyu Genel Müdürlüğünün Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında hastanede tedavi olan hastalara ve yakınlarına moral vermek için Milli Eğitim Bakanlığı Görsel Sanatlar Öğretmeni Pınar Şahin ve başarılı 3 kursiyeri Belma Boz, Hilal Şahin ve Yasemin Sarıkaya’nın desteği ile “4 Mevsim Rölyef Sergisi’ni’’ hayata geçirdi

Sanatın ve sporun her zaman yanında olduklarını ve olacaklarını ifade eden Medicana Bursa Hastanesi Başhekimi Dr. Neşe Tunalı ; ‘’Hasta Odaklı Bakım anlayışını benimsemiş bir sağlık kuruluşu olarak, tedavi sürecinde hastalarımıza sağladığımız psikolojik konforun da iyileşme sürecine olumlu yansıdığını biliyoruz. Bu kapsamda hastalarımıza umut olacak mesajlar veren Dört Mevsim Sergisi’nin Medicana Bursa Hastanesi’nde hayat bulmasına imkân veren Pınar Şahin atölyesine bir kez daha teşekkür ediyoruz’’ dedi.

Şehit Doğan Sevinç Ortaokulu Görsel Sanatlar Öğretmeni Pınar Şahin’in ise sergi ile ilgili düşüncelerini paylaştı: ’’3 yıldır Hayat Boyu Genel Müdürlüğünün Okullar Hayat Olsun Projesi kapsamında yetişkin kursiyer grubumla çalışmalarımı sürdürmekteyim. Okullar Hayat Olsun Projesi Milli Eğitim Bakanlığı'nın halk eğitim kursları aracılığıyla ev hanımlarını sosyalleştirme, el becerilerini geliştirme ve ev ekonomisine katkı sağlanmasına olanak sağlayacak bir proje. Aralarında ev hanımı, öğretmen gibi birçok meslek grubundan bayanın  katıldığı dekoratif tablo kursu çalışmalarıyla hastalara moral ve umut olması açısından bu tarz bir çalışma yapmak istedik. Medicana Bursa Hastanesinin de bizlere bu şekilde olanak sağlamasından dolayı hastane yönetimine teşekkür ederiz’’ dedi. El emeği birbirinden değerli rölyef eserlerinin sergilendiği sergiyi Medicana Bursa Hastanesi 1.Katında 28 Ağustos’tan itibaren tüm sanatseverlerde ziyaret edebilir. (Bülten)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.