SON DAKİKA
Hava Durumu

Medicana, yeni yılda Bursalıların da hizmetinde

Türkiye’nin ilk 500 şirketi arasında yer alan Medicana Sağlık grubu, bu güne kadarki en büyük yatırımını Bursa’da hayata geçiriyor. Sa

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2017 10:53
Haber Güncellenme Tarihi: 28.12.2017 12:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Medicana, yeni yılda Bursalıların da hizmetinde
Türkiye’nin ilk 500 şirketi arasında yer alan Medicana Sağlık grubu, bu güne kadarki en büyük yatırımını Bursa’da hayata geçiriyor. Sağlık sektörüne yaptığı yatırımlarla büyümeye devam eden Medicana Sağlık grubu, Nilüfer’de inşa ettiği yeni hastanesini hizmete açıyor.100 Milyon Dolarlık yatırımla hayata geçirilen Medicana Bursa Hastanesi, yeni yılın ilk günlerinde hasta kabul etmeye başlayacak.

Türkiye’de özel hastaneciliğin öncü kuruluşlarından Medicana 13’üncü ve en kapsamlı hastanesi olan Medicana Bursa dünya standartlarında sağlık hizmeti ve güçlü akademik hekim kadrosu ile başta Bursa olmak üzere tüm Güney Marmara ‘ya sağlık hizmeti sunacak. Akıllı bina özellikleri ile 40 bin metrekare kapalı alan üzerine inşa edilen 22 katlı hastanenin 300 yatak kapasitesi bulunuyor. Tam teşekküllü bir hizmet vermeye hazırlanan Medicana Bursa Hastanesi; Organ naklinden kalp cerrahisine, ileri kanser cerrahisinden radyasyon onkolojisi ve obezite cerrahisine kadar tıbbın tüm disiplinlerini barındırıyor.

“Bursa sağlığında başkenti olacak”

Hastanenin açılış töreninde konuşan Medicana Sağlık Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Dr. Hüseyin Bozkurt, “Medicana olarak Bursa’ya tam teşekküllü bir hastane açmayı uzun yıllardır arzu ediyorduk. Bu karar ve grubumuzun büyüme stratejisi doğrultusunda 2016 yılında başladığımız çalışmalarımız Aralık ayı itibariyle tamamlandı. Tarihimizin en önemli başkentlerinden biri olan Bursamızı aynı zamanda bir sağlık kentine dönüştürecek hastanemizi yeni yılın ilk günlerinde hizmete açıyoruz.” dedi.

Bin kişiye istihdam sağlanacak

Gelecek beş yıl içerisinde yüzde 100 büyüme hedefi doğrultusunda önemli adımlar attığını vurgulayan Bozkurt, “Tamamen hasta ve hekim odaklı olarak tasarladığımız hastanemiz dünya standartlarında hizmet sunabilmek için gerekli tüm alt yapıyı hazırladık. “dedi. Medicana Bursa Hastanesinin gruplarının bu zamana kadarki en büyük yatırımları olduğunu ifade eden Bozkurt, “Hastanemiz tam kapasite hizmet vermeye başladığında bin kişiye yakın çalışanla hizmet sunacak ve Bursa’nın en fazla istihdam sağlayan projelerinden biri olacak. Bursa hastanemiz ile bölge için sağlık hizmeti sunmanın yanı sıra önemli bir istihdam alanı da açtık.” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.