SON DAKİKA
Hava Durumu

Megafonlu imza kampanyası

Bursa'da, Doğanbey Yardımlaşma Derneği üyeleri, mahallelerine ilköğretim okulu yapılması için diyofonla imza kampanyası başlattı. 

Haber Giriş Tarihi: 27.03.2013 15:32
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2013 16:32
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'da, Doğanbey Yardımlaşma Derneği üyeleri, mahallelerine ilköğretim okulu yapılması için diyofonla imza kampanyası başlattı. 


Doğanbey Yardımlaşma Derneği Başkanı Osman Burhan, mahallelerine okul yapılması için imza kampanyası başlattı. Vatandaşların şaşkın bakışları arasında diyofonla çağrıda bulunan Başkan Burhan, destek beklediklerini söyledi. TOKİ'nin Osmangazi Belediyesi iş birliğiyle Doğanbey'de en büyük kentsel dönüşü gerçekleştirdiğini ifade eden Dernek Başkanı Burhan, Doğanbey Mahallesi'nde 2 bin 747 daire bulunduğunu hatırlattı. Sağlık ocağının bulunmadığı mahallelerinde ilköğretim okulunun da olmadığını ifade eden Başkan Burhan, "Önce eğitim dedik ve bir imza kampanyası başlattık. Bu, 'Çocuğunu okula gönder' kampanyası değil, 'Çocuğum var, ama okulum yok' kampanyasıdır. Vatandaşlarımızın ilgisini bekliyor, yetkililere sesleniyoruz" dedi.
Cem Sultan Lisesi'nin kapatılacağıyla alakalı söylentiler bulunduğunu ifade eden Başkan Burhan, "Biz Cem Sultan Lisesi'nin ilköğretim okulu olarak devam ettirilmesini istiyoruz. Çünkü burada yaklaşık 12 bin kişi ikamet ediyor. Maalesef mahallemizde bir ilköğretim okulu bile yok" diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.