SON DAKİKA
Hava Durumu

Mehmet Ali Şahin'den önemli açıklama

Bursa’nın Nabzı adlı haber sitesinde dün yayınlanan “Mehmet Ali Şahin’den sürpriz açıklama” başlıklı habere Şahin’den itiraz geld

Haber Giriş Tarihi: 19.11.2013 17:55
Haber Güncellenme Tarihi: 19.11.2013 18:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Mehmet Ali Şahin'den önemli açıklama
Bursa’nın Nabzı adlı haber sitesinde dün yayınlanan “Mehmet Ali Şahin’den sürpriz açıklama” başlıklı habere Şahin’den itiraz geldi. Şahin, habere dair kimseye açıklama yapmadığını ve “Bursa’da Vali Bey’i düşünüyoruz” ifadelerini kullanmadığını belirtti.

Bursa’nın Nabzı adlı haber sitesi dün “Mehmet Ali Şahin’den sürpriz açıklama” başlıklı bir haber yayınlamış ve AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin’in Bursa Valisi Münir Karaloğlu’nu kastederek “Bursa’da Vali Bey’i düşünüyoruz” dediğini yazmıştı. Habere itiraz eden Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Şahin, yayın kuruluşlarına bir tekzip metni göndererek kullanılan bilgiyi yalanladı. Söz konusu ifadenin kendisine ait olmadığını vurgulayan Vekil Şahin, haberi kaleme alan gazeteci Alim Şahin ya da başka bir kimseyle de görüşmediğini ifade etti. Karabük Milletvekili Mehmet Ali Şahin, basına ulaştırdığı tekzip metninde şu ifadelere yer verdi:



"Bursa’nın Nabzı haber sitesinde 18 Kasım 2013 günü “Mehmet Ali Şahin’den sürpriz açıklama” başlığıyla yayınlanan haber doğru değildir.

Söz konusu haberde yazarın benimle görüştüğü ve benim, “Bursa’da Vali Bey’i düşünüyoruz” dediğim ibaresi yer almaktadır. Böyle bir ifade bana ait olmadığı gibi, söz konusu haberi yazan Alim Şahin’le veya başka bir şahısla bu konuda görüşmüşlüğüm ve bir irtibatım olmamıştır. Dolayısıyla haber tamamen asılsız ve uydurmadır.

Aynı yazıda son zamanlarda Bursa’yı sık sık ziyaret ettiğim de ifade edilmekte. Halbuki uzun süreden bu yana görevim gereği sadece partimizin temayül yoklaması vesilesiyle (27 Ekim) Bursa’ya geldim:

Bursa Büyükşehir Belediye Başkanlığı konusunda partimizde yapılan aday tespit çalışmalarımızda Sayın Valimiz Münir Karaloğlu’nun adı geçmemiştir. Kendisi yaptığı başarılı çalışmalarla valilik görevini sürdürmektedir.

30 Mart 2014’te yapılacak olan yerel seçimlerde tüm belediye başkan adaylarımız, önümüzdeki günlerde Sayın başbakanımız tarafından açıklanacaktır. Bunun haricinde belediye başkan adaylarımızın kim olacağıyla ilgili yapılan tüm açıklama ve haberlerin hükmü yoktur.

Şahsımla ilgili yapılan haberin düzeltilerek aynı sayfa ve manşetten kamuoyuna duyurulmasını rica ederim.”

 

 

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.