SON DAKİKA
Hava Durumu

'Memurlarımız en rahat dönemini yaşıyor'

Gemlik Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz, iddia edildiği gibi belediye içersinde huzursuzluğun söz konusu olmadığını vurgulayarak, “Aksine

Haber Giriş Tarihi: 01.03.2013 11:09
Haber Güncellenme Tarihi: 01.03.2013 12:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Gemlik Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz, iddia edildiği gibi belediye içersinde huzursuzluğun söz konusu olmadığını vurgulayarak, “Aksine memurlarımız en rahat dönemlerini yaşıyorlar” dedi. 


Kasten çıkartılan dedikodulara pirim vermeyeceklerini ifade eden Gemlik Belediye Başkanvekili Refik Yılmaz, “Belediyemizde her birim kendi görevi çerçevesinde, kanunlara uyarak, huzur içinde ve güvenle işlerini yapıyor. Bu çalışmalar vatandaşlarımıza hizmet olarak geri dönüyor. Belediyede huzursuzluk söz konusu değildir. Aksine memurlarımız en rahat dönemlerini yaşamaktadırlar” diye konuştu.
Gemlik Belediyesi Zabıta Müdürlüğünde yaşanan kan değişikliğini de gerekli ve her belediyede olabilen rutin bir işlem olarak değerlendiren Yılmaz, MHP ilçe yönetimi ve mahalli basında çıkan diğer iddiaları da asılsız olarak nitelendirdi. Yılmaz, “Mahkeme kadıya mülk değildir. Görev değişimi gerektiğinde yapılır. Rutin çalışmalarımızdan asılsız iddialarla bizi yıpratmaya kalkmasınlar. Belediyede çalışmalar huzur ve güven içinde sürmektedir” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.