SON DAKİKA
Hava Durumu

Menekşe Sokak işgal altında

Ali Osman Sönmez (A.O.S) Onkoloji Hastanesi önündeki satıcılar kaldırımı işgal ettikleri için yayaların can güvenliğini tehlikeye atıyor.

Haber Giriş Tarihi: 22.10.2012 00:21
Haber Güncellenme Tarihi: 22.10.2012 01:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Ali Osman Sönmez (A.O.S) Onkoloji Hastanesi önündeki satıcılar kaldırımı işgal ettikleri için yayaların can güvenliğini tehlikeye atıyor.  

1.Menekşe Sokak üzerinde A.O.S Onkoloji hastanesi önünde bulunan satıcılar trafik akışını engellemenin yanı sıra yayalar için de büyük bir tehlike oluşturuyor. Kaldırım olması gereken yere sıralanan satıcılar yol içinden yürümek zorunda bıraktıkları yayaların hayatlarını tehlikeye atıyor. Ayrıca yolu ciddi oranda daraltan satıcılar bölgede zaman zaman da araç trafiğinin kitlenmesine sebep oluyorlar. Bu problemlerin yanı sıra söz konusu muhitte gıda satışı da yapan satıcıların herhangi bir sağlık denetime tabi olup olmadığı da merak konusu. Bir denetlemenin olmaması durumunda orada satılan yiyecek ve içecekler halk sağlığını olumsuz etkileyebilir. Bilindiği üzere esnaf ve sanatkar, gelirden katma değere, özel iletişimden, kaynak kullanım desteğine, imardan iş yeri açmaya kadar çeşitli alanlarda harç ve vergi ödüyor. Menekşe Sokak üzerinde bulunan bu satıcıların vergi havuzunun dışında kalıp kalmadıkları da bir başka merak konusu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.