SON DAKİKA
Hava Durumu

Merdi kıpti şecaat arzederken sirkatin söyler

►►Alpaslan YILDIZ Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, CHP Milletvekili Nurhayat

Haber Giriş Tarihi: 18.01.2018 21:55
Haber Güncellenme Tarihi: 18.01.2018 23:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Merdi kıpti şecaat arzederken sirkatin söyler
►►Alpaslan YILDIZ

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, CHP Milletvekili Nurhayat Altaca Kayışoğlu’nun belediyeden aldığı avukatlık ücretleriyle ilgili haberlere her zaman olduğu gibi hakaret ve iftiralarla dolu bir metinle cevap verdi. Ancak Türkyılmaz, aynı metinde yalanlamak istediği iddiaları teyit etti. 

Mudanya Belediyesi’nde akıl almaz avukatlık ücretleri ödendiğini belgeleriyle önceki gün kamuoyu gündemine taşıyan Bursa Şehir Gazetesi’ne isim vermeden cevap veren Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, yine her zamanki gibi hakaret, yalan ve iftiralara sarıldı. Oysa kendi yaptığı açıklamayı bir kez okusa yazdıklarımızı kendisinin de teyit ettiğini görecekti. Geçmiş dönemde belediyenin soyup soğana çevrildiğini ileri süren Türkyılmaz, ağır hakaretlerle sözüm ona kendisini eleştiren gazetecileri hedef aldı. Gazetemizi ve gazetecileri çete kurmakla itham eden Türkyılmaz, belediyenin sürekli denetimde olduğunu ve tertemiz çıktığını ileri sürdü.

Kendisini eleştiren herkese hakaret eden ve bu nedeniyle kendi partilileriyle bile sık sık mahkemelik olan Türkyılmaz’ın kamuoyunda bomba etkisi oluşturan haberlerle ilgili açıklamaları ise okuyanları güldürdü. Milletvekili seçimlerinin tarihini dahi bilmediği ortaya çıkan Türkyılmaz, “İddia edildiği gibi belediyemiz CHP Bursa Milletvekilimiz Nurhayat Altaca Kayışoğlu’ndan milletvekili seçildiği 1 Haziran 2015 tarihinden sonra avukatlık hizmeti almamıştır. Nurhayat Altaca Kayışoğlu’nun Gelir İdaresi Başkanlığı’nın 35012 numaralı tutanağına göre en son kullandığı belgenin düzenlenme tarihi 15 Temmuz 2015’tir” ifadelerin kullandı.

“BAK HAYRİ KENDİN YAZMIŞSIN”

Türkyılmaz’ın nasıl bir panik içinde açıklama yaptığı ise açıklamanın devamında kendini ele verdi. Türkyılmaz, “Kayışoğlu’na belediyemize hizmet verdiği 01.01.2015 ile 31.12.2015 tarihleri arasında aylık 12 bin 186 liradan yıllık net 146 bin 242 lira ödeme yapılmıştır. Bahsedildiği gibi 400 bin TL’yi bulan rakamlar asılsız, gerçek dışı, yalan ve iftiradır” ifadelerini kullandı.

SUÇU İÇİŞLERİ BAKANLIĞI’NA ATTI

Türkyılmaz, astronomik avukatlık ücretlerini ödemesinin nedenini ise İçişleri Bakanlığı’na mal etti. Kendisine kadro verilmediğini söyledi. Kadro alamadığı için dışarıdan hizmet aldığını ileri sürdü. Oysa birkaç gün önce Türkyılmaz, belediye kadrosuna 2 sözleşmeli personeli meclis kararı ile aldı.

 

 

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.