SON DAKİKA
Hava Durumu

Meyve üreticileri Aydoğan'la devam dedi

Bursa Mudanya'da 5 yıldır Meyve Üreticileri Birliği başkanlığını yapan Fazlı Aydoğan 4 yıllığına yeniden göreve seçildi.

Haber Giriş Tarihi: 11.03.2013 15:03
Haber Güncellenme Tarihi: 11.03.2013 16:03
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa Mudanya'da 5 yıldır Meyve Üreticileri Birliği başkanlığını yapan Fazlı Aydoğan 4 yıllığına yeniden göreve seçildi.



727 üyesi ile faaliyet gösteren birliğin genel kurulu Belediye İş Merkezi’ndeki hizmet binasında yapıldı. Divan başkanlığını 150 sayılı Mudanya Zeytin Tarım Satış Kooperatifi Başkanı Ali Yıldız’ın yaptığı genel kurulda, faaliyet ve denetim raporları okunup ibra edildi. 2013 yılı tahmini bütçesi ise 38 bin TL olarak belirlendi.

Üye aidatlarını ödemeyenlerin birlik üyeliğinden çıkarılması reddedilirken, üye giriş aidatları ile yıllık aidatlar 70 TL’den 100 TL’ye çıkarıldı. Genel kurulda ayrıca ilçede oluşturulacak yeni pazar yerleri noktasında yönetim kuruluna kredi alımı için yetki verildi. Üyeler, birlik başkanına asgari ücretin iki katı tutarında huzur hakkı verilmesini kararlaştırdı.

Tek listeyle yapılan seçimlerde Fazlı Aydoğan başkanlığındaki yönetime Nejdet Mecit, Mustafa Esen, Zekai Samast ve Ünal Koşucu seçilirken, Orhan Kaynar, İbrahim Turan ve Ali Özcan ise yeni dönemde Denetleme Kurulu’nu oluşturdu. Aynı zamanda Merkez Birlik Delegeliği’ne de seçilen Birlik Başkanı Fazlı Aydoğan, yeni dönemde de ortakların gösterdiği güveni boşa çıkarmayacak çalışmalara imza atacaklarını söyledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.