MHP Bursa İl Başkanı Cihangir Kalkancı, Orhangazi ilçe teşkilatı ile bir araya geldi.
MHP Orhangazi ilçe teşkilatı, İl Başkanı Cihangir Kalkancı ve il yöneticilerini ağırladı. Kalkancı, İlçe başkanı Necati Güneş ve ilçe yöneticileri ile bir araya geldi. MHP İl başkanı Cihangir Kalkancı’nın ziyaretinde 31 Mart mahallî seçimlerinden sonraki 100 günlük dönemin değerlendirmesi yapıldı. Ziyarette Orhangazi’deki eğitim ve sağlık yatırımları ile bazı hususlarda yaşanan eksiklikler değerlendirildi.
"MHP ittifaka sonuna kadar bağlı kalacaktır"
MHP İlçe başkanı Necati Güneş, 31 Mart seçimlerinde birlikte seçime girdikleri AK Parti ile oluşturdukları Cumhur İttifakı’na her zaman bağlı oldukları mesajını vererek, "Seçime kadar değil seçim sonrasında da Orhangazi’nin meselelerinin giderilmesi için el birliği ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bu süreçte MHP olarak bize düşen her desteği vermeye devam edeceğiz" dedi.
Güncelleme Tarihi: 08 Ağustos 2019, 12:41
MHP'den 100 gün değerlendirmesi
MHP Bursa İl Başkanı Cihangir Kalkancı, Orhangazi ilçe teşkilatı ile bir araya geldi. MHP Orhangazi ilçe teşkilatı, İl Başka

YORUM EKLE
ANKETTüm Anketler
1
İnegölspor'dan tatsız prova
2
Şanlıurfa'da canlı bomba paniği!
3
Bursa'da dehşet! Öldürüp ormana gömdüler
4
5
Bursa Erkek Lisesi yeni pansiyonuna kavuşuyor
6
Şehrin geleceği Bursalılarla belirleniyor
7
Bayramda sağlıklı beslenin
8
Tekstilde yeni girişimciler ve projeler aranıyor
9
Özel Hayat Hastanesi ve Bal-Göç arasında protokol
10
Hayvan pazarı artık daha kullanışlı
NAMAZ VAKİTLERİ

İMSAK
06:03

GÜNEŞ
07:26

ÖĞLE
13:21

İKİNDİ
16:31

AKŞAM
19:05

YATSI
20:23
SIRADAKİ HABER