SON DAKİKA
Hava Durumu

MHP'li vekil adayı camide arbede çıkardı!

Cuma hutbesinde, ırkçılığın eleştirilmesine tepki gösteren MHP milletvekili adayı Selçuk Türkoğlu ve beraberindeki MHP’liler Koğukçınar Cam

Haber Giriş Tarihi: 05.06.2015 15:19
Haber Güncellenme Tarihi: 05.06.2015 16:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
MHP'li vekil adayı camide arbede çıkardı!
Cuma hutbesinde, ırkçılığın eleştirilmesine tepki gösteren MHP milletvekili adayı Selçuk Türkoğlu ve beraberindeki MHP’liler Koğukçınar Camii İmamı İbrahim Çalışkan’a saldırdı.

Seçim öncesi son Cuma namazında okunan hutbenin konusu olan “ırkçılık”, MHP’lileri rahatsız etti. MHP Osmangazi İlçe Merkezi yakınında bulunan Koğukçınar Camisi imamı İbrahim Çalışkan ve cemaat, MHP 8. Sıra Bursa Milletvekili Adayı Selçuk Türkoğlu ve beraberindeki MHP’lilerin sözlü saldırısına uğradı. Hutbe okunurken caminin alt katında seslerin yükselmesinin ardından MHP’li bir grup da caminin üst katına çıktı. Olay sırasında camide bulunan cematin ifadesine göre MHP’liler, “Bizler ülkücüyüz, siz ne demek istiyorsunuz” diyerek imamla tartışmaya girdi. Cemaat tarafından olay büyümeden camiden çıkarılan MHP’li milletvekili adayı Türkoğlu ve beraberindekiler çıkışta bekleyerek tartışmayı sürdürdü.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.