SON DAKİKA
Hava Durumu

Miliç ve Ömeragiç'ten Bursaspor Kampına Ziyaret

Bir dönem Bursaspor’da teknik direktörlük yapan Dorde Miliç ve Kemal Ömeragiç yeşil beyazlı takımı Sırbistan’da konakladığı otelde ziy

Haber Giriş Tarihi: 01.08.2013 12:31
Haber Güncellenme Tarihi: 01.08.2013 13:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Miliç ve Ömeragiç'ten Bursaspor Kampına Ziyaret
Bir dönem Bursaspor’da teknik direktörlük yapan Dorde Miliç ve Kemal Ömeragiç yeşil beyazlı takımı Sırbistan’da konakladığı otelde ziyaret etti. 

Novi Sad kentinde yaşayan Dorde Miliç, Genel Direktör Ayhan Barışıcı ve Teknik Direktör Hikmet Karaman ile sohbet etti. 1984-1985, 1990-1991, 1991-1992 sezonlarında yeşil beyazlı takımda teknik direktörlük yapan Dorde Miliç, Bursaspor’un Novi Sad'ta kamp yaptığı otele gelerek başarı dileklerini iletti. Bursaspor’un son dönemlerde elde etmiş olduğu başarılardan dolayı büyük mutluluk duyduğunu belirten Miliç, “Bursaspor’da çok büyük anılarımız var. Bursa’da çok dostumuz var. Avrupa Ligi maçlarında Bursaspor’a başarı dileklerimi sunuyorum. Bursa’da bulunan tüm tanıdıklara da buradan selam gönderiyorum” dedi.
Genel Direktör Ayhan Barışıcı ve Teknik Direktör Hikmet Karaman, Dorde Miliç’e nazik ziyaretinden dolayı teşekkür ettiler.
Daha sonra 1976-1977, 1977-1978, 1982-1983, 1983-1984 ve 1986-1987 sezonlarında yeşil beyazlı takımda teknik direktörlük yapan Kemal Ömeragiç’te yeşil beyazlıları ziyaret etti. Genel Direktör Ayhan Barışıcı, Kemal Hoca’nın ziyaretlerinden dolayı çok mutlu olduklarını ve eski günleri yeniden yaşadıklarını dile getirdi. Barışıcı, daha sonra Kemal Hoca’ya Bursaspor forması hediye etti.
Ömeragiç ise, Bursaspor’un eskiden beri büyük kulüp olduğunu ve şimdi üst üste Avrupa’da oynayan ve tanınan bir takım olduğunu belirtti. Geçmiş dönemde Bursaspor’a altyapının ve tesisleşmenin ne kadar önemli olduğunu anlattığını ve bu sayede Vakıfköy Tesisleri’nin inşa edilmesinin Bursaspor ve Türk futbolu çok önemli olduğunu ifade eden Ömeragiç, “Daha sonra tesis yapıldı. Birçok futbolcuyu altyapıdan yetiştirdik. Birçok ismi unuttum ama en az 15 kişiyi altyapıdan çıkardık. O dönemde genç futbolculara özel antrenmanlar yaptırırdık. Altyapı oyuncularıma piliç derdim. Onların horoz olmaları için özel çalışmalar yapardık. Şimdi Bursaspor çok güzel tesislere sahip oldu. Ondan sonra yapılan çalışmalar neticesinde Bursaspor’a şampiyonluk geldi. Bursaspor’un şampiyon olduğu sezon ben kulübe telgraf yolladım. Malzemecisinden, başkanına kadar herkesi tebrik ediyorum” şeklinde konuştu.
VOJVODİNA MAÇI BURSASPORTV’DE
Bu arada yeşil beyazlı takımın UEFA Avrupa Ligi 3.Ön Eleme Turu ilk maçında karşılaşacağı FK Vojvodina karşılaşmasının canlı yayını belli odu. Karşılaşma kulübün resmi televizyonu olan Bursaspor TV’den naklen yayınlanacak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.