SON DAKİKA
Hava Durumu

Millete hakaret ettiler, Bursa'da sahne alacaklar!

Büyükşehir Belediyesi, yine bir skandala imza atıyor. Müslümanlara hakaret eden Ferhan Şensoy 31 Temmuz’da, millete hakaret eden şarkıcı Ero

Haber Giriş Tarihi: 28.07.2017 22:30
Haber Güncellenme Tarihi: 28.07.2017 23:30
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Millete hakaret ettiler, Bursa'da sahne alacaklar!
Büyükşehir Belediyesi, yine bir skandala imza atıyor. Müslümanlara hakaret eden Ferhan Şensoy 31 Temmuz’da, millete hakaret eden şarkıcı Erol Evgin ise 30 Eylül tarihinde Açık Hava Tiyatrosu’nda sahne alacak.

Büyükşehir Belediyesi, halka ve Müslümanlara hakaret eden iki sözde sanatçıya halkın vergileri ile yapılan Bursa Açık Hava Tiyatrosu’nu verdi. Tiyatro oyuncusu Ferhan Şensoy, Aydınlık Gazetesi’nde "Müminler" başlıklı yazısında "Her eblehin zırva düşüncesine saygı göstermek zorunda değiliz, sövgü göstermek hakkımız mahfuz" diye yazdı. Şensoy, o yazıda namaz kılan mü'minleri de hedefine almış ağır sözler sarf etmişti. İşte Şensoy'un yazısından bir bölüm; *"Herkesin düşüncesine saygı duymak gerekir, diye düşünülüyor. Gayet "Güzin Abla" bir yaklaşım. Saygı duymak, o salak düşünceyi kabullenmek olamaz. *Bir salaklığa saygı duyulamaz. *Herkes, çok geniş bir kapsam. Herkesin her bir kesimi çok salak şeyler düşünüyorsa bunlara saygı göstermek gerekmez. *Kimi civil beyinlerin örümcekli düşüncelerine saygı göstermek değil, onlarla savaşmak gerekir. *Her eblehin zırva düşüncesine saygı göstermek zorunda değiliz, sövgü göstermek hakkımız mahfuz.

TİYATROYA GELEN İZLEYİCİ NE ZAMAN NAMAZ KILACAK LAN!

*Her yere mescit yapmak sevgisiyle mücehhes beyin, tiyatrolara da mescit yapılmasını önermiş! Durumun yasallaştığını düşünün! *Tiyatroya oyun izlemeye gelen izleyici, ne zaman namaz kılacak, lan civil beyin? İki perde arasında mı? Perde arası yerine, namaz arası mı verilecek? Üstelik tiyatro namaz saatlerinde oynanmıyor ki! Kıl beş vakit namazını, sonra gel tiyatroya namazperver izleyici! Di mi lan, civil beyin? İşte bu sözleri sarf eden Şensoy, Bursa Büyükşehir Belediyesi’nin yönetimindeki Açık Hava Tiyatrosu’nda 31 Temmuz’da sahne alacak.

SKANDAL BUNUNLA DA BİTMİYOR

Halka hakaret eden şarkıcı Erol Evgin de Büyükşehir Belediyesi Açık Hava Tiyatrosu’nda konser vermeye hazırlanıyor.  Evgin, millete hakaret edip, okuma-yazma bilmeyenlerin seçme hakkının kısıtlanmasını istemişti.  Şarkıcı Evgin, çözüm önerisi sorulduğunda ise, "Parmak basan muhtarını, daha iyi eğitim alan belediye başkanını seçsin" sözleriyle şimşekleri üzerine çekmişti. Sanatçı Erol Evgin, demokrasi ve seçim sistemiyle alakalı tepki çeken sözler sarf etti. Okuma bilmeyenle üniversite bitirenin aynı oy hakkına sahip olmaması gerektiğini savunan Evgin, demokrasinin gelişmiş ülkeler için olduğunu, "Bize fazla geldiğini" söyledi.

ERDOĞAN SERT TEPKİ GÖSTERDİ

Bu sözleri sarf ederek milleti aşağılayan Erol Evgin’e Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan o dönemde büyük tepkisini, “Çıkmış bir tanesi kalkıyor diyor ki, bu muhtarların seçilmesini yanlış buluyorum, herkesin oyu geçerli olmamalıdır. Milletin içinde de böyle tefrike gidenler var. Bunlar ne cins adamlar. Sen sanatçı olsan ne olur, profesör olsan ne olur, doçent olsan ne olur. Önce millete saygı duyacaksın, sen bu milletin hiçbirini küçümseyemezsin” sözleriyle dile getirmişti. İşte milleti aşağılayan Erol Evgin, Bursa Büyükşehir Belediyesi’ne ait olan Kültürpark’taki Açık Hava Tiyatrosu’nda konser verecek. Yani millete ve müminlere hakaret eden iki isim Büyükşehir Belediyesi imkanlarıyla para kazandıracak.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.