SON DAKİKA
Hava Durumu

Minik Vali'nin hedefi tanıtım

Bursa Valisi Münir Karaloğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu bir öğrenciye teslim etti. 

Haber Giriş Tarihi: 22.04.2014 13:12
Haber Güncellenme Tarihi: 22.04.2014 14:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Minik Vali'nin hedefi tanıtım
Bursa Valisi Münir Karaloğlu, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı dolayısıyla koltuğunu bir öğrenciye teslim etti. 

Ovaakça İlkokulu idarecileri ve öğrenciler, Vali Münir Karaloğlu’nu ziyaret etti. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı münasebetiyle vali koltuğuna oturan 6. sınıf öğrencisi Merve Ramazanoğlu, “Saygıdeğer misafirler ve basın mensubu arkadaşlarım. Hepinize öncelikle böyle bir günde teşriflerinizden dolayı teşekkür ediyorum. Bu emaneti geleceğe taşırken de geleceğimizin büyükleri olacak olan çocuklara gerekli sevgi, şefkati göstermeliyiz. Çünkü çocuk bir toplumun aynası ve kopyasıdır” dedi. Vali Karaloğlu’nun “Bursa ile ilgili ne gibi projeleriniz var?” sorusuna çocuk vali, “Öncelikle Bursa için bir tanıtım filmi hazırlanabilir. Bununla ilgili bir yarışma düzenleyebiliriz. Çevre ile ilgili de çeşitli kampanyalar düzenlenebilir” cevabını verdi. Bursa İl Emniyet Müdürü Sabri Durmuşlar’ı telefonla arayan çocuk vali, okulların çevresinde ne gibi güvenlik önlemleri aldıklarını sordu. Müdür Durmuşlar, okul idaresiyle birlikte koordineli çalıştıklarını, ekiplerinin okul çevresinde gerekli tedbirleri aldığını söyledi.
Program sonunda Vali Karaloğlu küçük misafirlerine çeşitli hediyeler verdi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.