SON DAKİKA
Hava Durumu

Miniklerin Sertifika Heyecanı

Haber Giriş Tarihi: 08.07.2013 15:26
Haber Güncellenme Tarihi: 08.07.2013 16:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Miniklerin Sertifika Heyecanı
Yıldırım Belediyesi tarafından açılan yaz spor okullarını bitiren minikler sertifikalarını aldı. 


Yıldırım Belediyesi Dr. Sadık Ahmet Tesisleri’nde gerçekleştirilen yaz spor okulları bu yılın ilk mezunlarını verdi. 17 Haziran- 5 Temmuz tarihleri arasında yapılan yüzme, futbol, tenis, voleybol, güreş, taekwando, temel eğitim spor dallarındaki eğitim sonrasında başarılı olan bin 697 öğrenci, Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin’den sertifikalarını aldı.
Sertifika törenine öğrencilerin yanı sıra veliler de katıldı. Yıldırım Belediyesi Yaz Spor Okulları’nın 1. döneminde 5-14 yaşları arasında toplam bin 697 üç haftalık spor eğitimi gördü. Sertifika törenine katılarak öğrencilerin coşkusuna ortak olan Yıldırım Belediye Başkanı Özgen Keskin, çocuklara ve gençleri kötü alışkanlıklardan korumak, sağlıklı nesiller yetişmesine katkıda bulunmak için düzenlenen yaz spor okullarının hedefine ulaştığını ifade etti.
Öğrencilere tek tek sertifikalarını veren Başkan Keskin, sporda dünya ve Avrupa şampiyonları çıkaran bir kulüp olduklarını, ayrıca 7‘den 70'e Yıldırımlıları sabah sporlarında buluşturduklarını söyledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.