SON DAKİKA
Hava Durumu

Misafir oldum bağım yok...

Bursa Masonları listesinde ismi geçen Serdal Can gazetemize bir açıklama gönderdi. Yayımladığımız dernek üyelerinin içerisinden aynı durumd

Haber Giriş Tarihi: 03.02.2013 22:36
Haber Güncellenme Tarihi: 03.02.2013 23:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Misafir oldum bağım yok...
Bursa Masonları listesinde ismi geçen Serdal Can gazetemize bir açıklama gönderdi. Yayımladığımız dernek üyelerinin içerisinden aynı durumda olması muhtemel  insanlara da sözcü olduğuna inandığımız bu açıklamaya sütunlarımızda yer verdik:



Öncelikle çalışmalarınızda başarılar dileyerek sözlerime başlamak isterim. 28 Ocak 2013 tarihli gazetenizin haberinde şahsım ile ilgili yer vermiş olduğunuz bilgiler nedeni ile çok büyük üzüntü duydum. Konunun aslını size aktarmak isterim; Bundan tam 16 sene önce seyahat organizasyonunu gerçekleştirdiğim bir grubun, organizasyon sonrası memnuniyetleri nedeni ile kendi aralarında gerçekleştirdikleri toplantıya davet edildim.Yanlış hatırlamıyorsam 3 yada 4 kez toplantılarına misafir oldum, ancak sonrasında kişisel düşüncelerim ve bilhassa zaman darlığı nedeni ile bir daha katılmadım.Geçen bu çok uzun süre zarfında hiçbir şekilde bir bağımın olmadığını, bahse konu toplantılara katılmak bir yana, bir ilgi ve bilgimin olmadığını size aktarmak istedim.Gazetenizde çıkan haberde, bu grubun içinden biriymişim gibi gazetenizin üst başlıklarında yer almaktan büyük üzüntü duydum. Size kısaca aktarmaya çalıştığım durumumun iş ve aile yaşantım için önem arzetmesinden dolayı, konuyu gazete sütunlarınıza taşıyarak düzeltme yapmanızı rica ederim”

Saygılarımla

Serdal CAN
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.