SON DAKİKA
Hava Durumu

Misi'li kadınlara hamur yoğurma makinesi

Bursa Valisi Şahabettin Harput, Misi Köyü Kadınları Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ne hamur yoğurma makinesi hediye etti.

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2013 15:07
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2013 16:07
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa Valisi Şahabettin Harput, Misi Köyü Kadınları Kültür ve Yardımlaşma Derneği'ne hamur yoğurma makinesi hediye etti.



Heykel valilik binasında düzenlenen törende dernek üyelerini kutlayan Vali Harput, köylü kadınların çok güzel bir dayanışma örneği sergilediklerini belirterek, kendilerini tebrik etti.
Vali Harput, şunları söyledi: “Derneğin her türlü çalışmalarında sürekli destek olmak için biz de burada her türlü imkanı sağlamaya huzurlarınızda söz veriyorum. Onların daha güzel başarılarını görmekten de mutluluk duyacağım. Bu hamur yoğurma makinesi ile de daha da güçleneceklerini biliyorum. Hayırlı olsun.”

Misi Köyü Kadınları Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Nagihan Dülger ise Vali Harput’a desteklerinden dolayı teşekkür ederek, “Derneğimize çok faydası olacak. Hamur yoğurmaktan artık kurtuluyoruz, bu hamur yoğurma makinesi ile daha verimli çalışacağız.” şeklinde konuştu.

Hamur makinesini almak üzere Misi Köyü Kadınları Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Nagihan Dülger’in yanı sıra yardımcıları Muhsile Bayraktar ve Sevilay Özdemir de törende hazır bulundu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.