SON DAKİKA
Hava Durumu

'Mısır'daki Olaylara Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı'ndan Başka Dur Diyen İslam Lideri Yok.'

Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Bursa Şubesi Başkanı Cemal Balabanoğlu, Mısır’daki olaylar ile ilgili açıklama yaparak,

Haber Giriş Tarihi: 31.07.2013 13:23
Haber Güncellenme Tarihi: 31.07.2013 14:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'Mısır'daki Olaylara Türkiye Cumhuriyeti Başbakanı'ndan Başka Dur Diyen İslam Lideri Yok.'
Tüm Sanayici ve İş Adamları Derneği (TÜMSİAD) Bursa Şubesi Başkanı Cemal Balabanoğlu, Mısır’daki olaylar ile ilgili açıklama yaparak, “Mısır’daki zulmün bitmesini isteyen bir Türk topluluğu ile Türkiye Cumhuriyeti’nin Başbakanı'ndan başka İslam lideri yok” dedi. 

TÜMSİAD üyeleri, derneklerinin geleneksel olarak düzenlendiği 8. iftar yemeğinde bir araya geldi. Programa AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı, Büyük Birlik Partisi (BBP) Bursa İl Başkanı Ömer Ünsal ve çok sayıda davetli katıldı. Yemeğin ardından konuşman yapan TÜMSİAD Bursa Şubesi Başkanı Cemal Balabanoğlu, Mısır’da yaşanan olayları kınadı. Bütün İslam aleminin yüreğinin yandığının altını çizen Balabanoğlu, “Yüreğimiz onlarla yanıyor. Ramazanımız kutlu olsun, mübarek olsun diyeceğim ama bunu yüreğimiz yanarak söylüyoruz” diye konuştu.
Daha öncede bu tür üzücü olayların yaşandığına vurgu yapan Balabanoğlu, “Daha önce, Suriye, Arakan, Filistin ve Suriye’de üzücü olaylar meydana geldi. Şimdi de Mısır’da önce milli iradeyi katlettiler, sonra da cumartesi günü yüzlerce Müslüman kardeşimizi katlettiler. Bunlara "dur" diyebilen ve bu zulmün bitmesini isteyen bir Türk topluluğu ile Türkiye Cumhuriyeti’nin Başbakanından başka İslam lideri yok. İnşallah bu katliamlar bir gün olacak bitecek. Bu katliamların bitmesi için her zaman mazlumun yanında olan, zalimin karşısında olan Türk toplumu dualarını ve desteğini mazlum müslümanlar için sürdürecektir” şeklinde konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.