SON DAKİKA
Hava Durumu

'Mobil Başkan' Ali Özkan vatandaş buluşmalarında hız kesmiyor

‘Mobil Başkan’ sloganıyla başlattığı ‘Halil İbrahim Sofrası’ buluşmalarına hız kesmeden devam eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’

Haber Giriş Tarihi: 30.11.2016 15:28
Haber Güncellenme Tarihi: 30.11.2016 17:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'Mobil Başkan' Ali Özkan vatandaş buluşmalarında hız kesmiyor
‘Mobil Başkan’ sloganıyla başlattığı ‘Halil İbrahim Sofrası’ buluşmalarına hız kesmeden devam eden Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan’ın, bu haftaki durağı Subaşı Mahallesi oldu.

 

Subaşı Cami’nde kılınan sabah namazı sonrası, muhtar Hasan Alkan ve mahalle sakinleriyle birlikte kurulan sofraya oturan Başkan Ali Özkan ve beraberindeki heyet,  mahallelilerle hep birlikte kahvaltı yaptı.

 

Kahvaltı sonrası mahalle sakinleri ve muhtarın talep ve önerilerini dinleyen Başkan Ali Özkan, ilgili birimlerin tüm konularla yakından ilgilenmesi talimatını verdi.

 

İstişare Kültürüne Göre Hareket Ediyoruz

 

Göreve geldikleri günden bu yana, istişare kültürüne verdikleri önemi burada da yineleyen Başkan Ali Özkan, vatandaşların talep ve önerilerini sadece bu ziyaretlerde değil her zaman belediyeye iletilebileceklerini ifade etti.

 

Karacabey’i ortak akılla birlikte yönetmeye devam edeceklerini aktaran Başkan Özkan, bu noktada ‘Halil İbrahim Sofrası’ buluşmalarının önemine vurgu yaparak, ilçede merkez-kırsal ayırt etmeksizin tüm mahallelere aynı kalitede ve eşit hizmeti ulaştırmak adına da yoğun bir çaba gösterdiklerini söyledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.