SON DAKİKA
Hava Durumu

Mobil Başkan, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ‘Halil İbrahim Sofrası’ isimli vatandaş buluşmalarına hız kesmeden devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2018 17:08
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2018 19:08
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Mobil Başkan, vatandaşlarla buluşmaya devam ediyor
Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, ‘Halil İbrahim Sofrası’ isimli vatandaş buluşmalarına hız kesmeden devam ediyor.

 Başkan Ali Özkan’ın ‘Halil İbrahim Sofrası’ isimli buluşmaların son durağı Orhaniye Mahallesi oldu. Orhaniye Cami’nde kılınan sabah namazı sonrası, mahalle kahvehanesinde kurulan sofrada vatandaşlarla aynı masayı paylaşan Özkan, meseleleri masayı yatırdı. Özkan, belediye tarafından gerçekleştirilen yatırımları da teftiş ederek, mahallede hayata geçirilen projeleri yerinde inceledi.

‘Halil İbrahim Sofrası’ isimli vatandaş buluşmalarını çok önemsediklerini belirten Özkan, “Karacabey Belediyesi olarak bu buluşmalarda merkez-kırsal ayırt etmeden kahvehanelerde, camilerde toplantılar yapıyoruz. Karacabey Belediyesi'nden herhangi bir talebiniz, isteğiniz, sıkıntınız varsa onları dinlemeye, sizlerle beraber değerlendirmeye ve çözüm yolları geliştirmeye her zaman hazırız. Bunu geliştirerek sürdürmeye de son derece kararlıyız” dedi.

Son dönemde başta tüm Güney Marmara Bölgesi olmak üzere, Karacabey genelinde de devlet tarafından otoyol, köprü, baraj gibi büyük ölçekli projelerin hayata geçirildiğini ifade eden Başkan Ali Özkan, Bursa Büyükşehir ve Karacabey Belediyesi olarak modern şehirleşme adına birçok projeye imza atacaklarını kaydetti.

İlçe genelinde 85 mahalleye önemli yatırımlar kazandırdıklarını dile getiren Özkan, oldukça güçlendirdikleri mâlî yapı sayesinde süreç içerisinde hedefe ulaşacaklarını anlattı. (İHA)
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.