SON DAKİKA
Hava Durumu

'Mobil Başkan'dan yoğun haftasonu mesaisi

 3D vizyonuyla doğum, düğün ve defin sırasında vatandaşların yanında olmaya özen gösteren Karacabey Belediye Başkanı Ali

Haber Giriş Tarihi: 03.09.2018 14:53
Haber Güncellenme Tarihi: 03.09.2018 15:53
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'Mobil Başkan'dan yoğun haftasonu mesaisi
 3D vizyonuyla doğum, düğün ve defin sırasında vatandaşların yanında olmaya özen gösteren Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, bu kapsamda hafta sonunda yoğun bir programa imza attı. Özkan, hafta sonu 21 düğün cemiyeti, 1 toplu sünnet şöleni, 1 futbol müsabakasına katıldı.

Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan, vatandaş buluşmalarında hız kesmiyor. 3D vizyonuyla doğum, düğün ve defin sırasında vatandaşların yanında olmaya ayrıca özen gösteren Özkan, bu kapsamda hafta sonunda yoğun bir programa imza attı. Ali Özkan, hafta sonuna 21 düğün cemiyeti, 1 toplu sünnet şöleni, 1 futbol müsabakası sığdırdı. Başkan Özkan, bu cemiyetler aracılığıyla her kesimden vatandaşla bir araya gelmesinin hizmet konusunda da ciddi katkı sağladığını belirterek, sorun ve önerilerin birinci ağızdan dinlenebildiğini kaydetti.

Belediyeden toplu sünnet şöleni

Başkan Özkan, hafta sonundaki yoğun programı kapsamında belediye tarafından düzenlenen 65 çocuğun toplu sünnet etkinliğine katılırken, akşam saatlerinde ise Karacabey Belediye Spor ile Ankara Adliye Spor arasında oynanan karşılaşmayı tribünlerden izledi ve takımlarına destek verdi. Başkan Özkan, ilçe stadyumunda oynanan müsabakada Karacabey ekibinin elde ettiği galibiyet coşkusunu da doyasıya yaşadı. 

İlçenin dört bir yanında

Öte yandan Başkan Özkan, Karacabey’in dört bir yanını adeta karış karış gezerek, vatandaşlarla sık sık bir araya gelirken, ilçe sakinlerinin her anında onlara destek vererek, halkla bütünleşen anlayışını kararlı bir şekilde sürdürmeye devam ediyor. Vatandaş buluşmalarında, merkez-kırsal ayırt etmeden tüm mahalleleri tek tek gezdiklerini aktaran Özkan, “Karacabey’i vatandaşlarımızla birlikte yönetmeye devam ediyoruz. Vatandaşlarımızın her anında yanlarında olmaya gayret ederek, göreve başlamadan önce verdiğimiz sözleri bir bir yerine getiriyoruz. İlçemiz her yönüyle gelişmeye devam ederken, kent yöneticileri olarak bizler de vatandaşlarımızın ihtiyaç ve taleplerine yanıtsız kalmayarak, bu konularda son derece hassas davranmaktayız. Karacabey’i her yönüyle çok güzel günler bekliyor” ifadelerine yer verdi. (Bülten)

 
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.