SON DAKİKA
Hava Durumu

Mobilyacılar süreden şikayetçi

İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, 1-7 Nisan 2013 tarihleri arasında açık olan MODEF'i değerlendirdi. Ayhan, MODEF

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2013 16:05
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2013 17:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
İnegöl Marangozlar ve Mobilyacılar Odası Başkanı Özcan Ayhan, 1-7 Nisan 2013 tarihleri arasında açık olan MODEF'i değerlendirdi. Ayhan, MODEF’in İnegöl'ü hareketlendirdiğini, ancak fuara katılan esnafların 7 günlük fuar süresinden dert yandığını söyledi. 


MODEF İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nın genel itibariyle esnafları memnun ettiğini aktaran Başkan Ayhan, "Fuarın ilk iki günü biraz sakin geçti. Çarşamba gününden son güne kadar ziyaretçiler geldi. Özellikle ziyaretçilerin yoğunluğu yakın çevredendi. Gerçekleştirilen fuar, İnegöl'ümüze bir hareket kazandırdı. Bu da, esnafımızı memnun etti. Ziyaretçi sayısının belirlenmesi ile alakalı düzenlemeler devam ediyor. Fakat geçen yılki MODEF ziyaretçi sayısını yakalarız diye düşünüyorum" dedi.
İştirakçi firmaların fuarın 7 gün olmasından şikayetçi olduğunu söyleyen Ayhan, "Bazı esnaflarımız fuar süresinin uzunluğundan şikayetçi oldu. Esnaf, fuarın salı günü başlayıp cumartesi günü bitmesini isterken, bazıları da çarşamba günü başlayıp pazar günü bitmesini istiyor. Kısacası fuar gününün 7 günden 5 güne inmesini istiyorlar. Esnaflarımızın çoğunluğu sürenin uzun olmasından dolayı biraz bıkkınlık yaşadıklarını ifade ediyor" diye konuştu.
Yeni fuar alanı konusunda da açıklamalarda bulunan Ayhan, yeni fuar alanının eksikliğinin, 29. MODEF İnegöl Mobilya ve Dekorasyon Fuarı'nda daha çok yaşandığını vurgulayarak, "Esnaflarımız başta olmak üzere herkes mobilya başkenti İnegöl’e yakışır yeni fuar alanı beklentisini içerisinde. Yeni fuar alanı konusunda herkes aynı düşüncede. Önceki gün tamamladığımız MODEF Fuarı'nda da yeni fuar eksikliğini bir kez daha yaşamış olduk. Gelen ziyaretçilerimizin bir kısmı şu anki fuar alanının yetersiz olduğunu ve İnegöl'e yeni fuar alanı yapılması gerektiğini söylediler" şeklinde konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.