SON DAKİKA
Hava Durumu

Motosikletli Hırsıza Motosikletli Polislerden Operasyon

 Bursa'da hırsızlık için girdikleri evde karşılaştıkları ev sahibini darp edip telefonunu gasp ettiği öne sürülen 2 kişi, yunus timlerini

Haber Giriş Tarihi: 30.07.2013 12:13
Haber Güncellenme Tarihi: 30.07.2013 13:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Motosikletli Hırsıza Motosikletli Polislerden Operasyon
 Bursa'da hırsızlık için girdikleri evde karşılaştıkları ev sahibini darp edip telefonunu gasp ettiği öne sürülen 2 kişi, yunus timlerinin nefes kesen operasyonuyla yakalandı. 

Olay, Çekirge Mahallesi Çekirge Caddesi üzerinde saat 22.00 sıralarında bir apartmanda meydana geldi. İddiaya göre, İstanbul'dan motosikletle hırsızlık için Bursa'ya gelen G.Ç. (25), 2. katın mutfak camının açık olduğunu fark etti. Eve giren G.Ç. ev sahibi ile karşılaştı. Ev sahibinin elinde cep telefonunu fark eden G.Ç., ev sahibini darp ederek elindeki telefonu aldı.
G.Ç. aşağıda motosiklet ile bekleyen arkadaşı G.Z. (20) ile olay yerinden kaçarken, zanlıların 2 kişi olduğunu fark eden ev sahibi ise durumu polise bildirdi.
Kısa sürede olay yerine gelen polis ekipleri çevrede araştırma yaparken, motorize yunus timleri ise ara sokaklarda araştırma yapmaya başladı. Doğumevi kavşağında görülen 2 zanlı, polisten kaçmaya başlayınca kovalamaca yaşandı. Zanlılardan birisi motosikletten ayrılırken, sürdüğü motosikletle kaçan zanlı, kovalamaca sonrasında Kültürpark'ta yakalandı.
Ev sahibi ile karşılaşıp ikinci kattan atlayarak sağ ayağını kıran G.Ç., polis ekipleri tarafından Çekirge Devlet Hastanesi’ne götürüldü. Motorsikleti kullanan suç ortağı G.Z. ise ekipler tarafından gözaltına alındı. Zanlılar yapılan ilk sorgulamalarında kendilerine ait motosiklet ile birlikte Bursa’ya gezmeye geldiklerini, paraları bitince böyle bir işe kalkıştıklarını söyledi.
Olayla ilgili soruşturma sürüyor
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.