SON DAKİKA
Hava Durumu

Mudanya Belediyesi'nde deprem !

►Alpaslan YILDIZ Yönetimi CHP’ye geçtiği günden beri skandalların ve sarsıntıların

Haber Giriş Tarihi: 15.01.2018 11:48
Haber Güncellenme Tarihi: 15.01.2018 13:48
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Mudanya Belediyesi'nde deprem !
►Alpaslan YILDIZ

Yönetimi CHP’ye geçtiği günden beri skandalların ve sarsıntıların eksik olmadığı Mudanya Belediyesi’nde iki siyasi başkan yardımcısı görevden alındı. 2 yıl önce Mustafa Ay ve Metin Bağcı’nın görevden alınmasıyla koltuğa oturan Akın Poroy ve Erkan Altıntaş’ın akıbeti seleflerinden farklı olmadı ve görevden alındılar.

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, başkan yardımcıları Akın Poroy ve Erkan Altıntaş’ın görevine son verdi.  Kültür ve Sosyal İşler, Zabıta ve Ar-Ge Müdürlüğü’nün bağlı olduğu Akın Poroy ile Temizlik İşleri, Ulaşım Hizmetleri, Gençlik Hizmetleri ve Spor Müdürlüğü’nün bağlı olduğu Erkan Altıntaş’ın görev sürecini tamamladığını belirten Başkan Hayri Türkyılmaz, mesai arkadaşlarına hizmetlerinden dolayı teşekkür etti. Türkyılmaz, Akın Poroy ile Erkan Altıntaş’ın yerine gelecek yeni başkan yardımcılarını ilerleyen günlerde açıklayacağını bildirdi.

BELEDİYEDE DE SARSINTI BİTMİYOR

Hayri Türkyılmaz’ın göreve gelmesinin ardından gün geçmiyor ki Mudanya’da bir sarsıntı bir skandal yaşanmasın. Göreve geldiği günden beri Mudanya’da adeta kavga etmediği kesim kalmayan Türkyılmaz, belediye çalışanlarıyla ilgili keyfi uygulamalarıyla sık sık kamuoyu gündemine geliyor ve tepki çekiyor. Göreve geldiği dönemde siyasi başkan yardımcısı olarak Mustafa Ay ve Metin Bağcı’yı atayan Türkyılmaz, bir yıl sonra bu iki simi “Görülen lüzum üzerine” görevden aldı. Yaklaşık 6 ay bu isimlerin yerine yeni atama yapmayan Türkyılmaz, 0cak 2016’da Akın Poroy ve Erkan Altıntaş’ı yardımcısı olarak atadı. Türkyılmaz, 6 ay önce de teknik başkan yardımcısı Metin Şen’in aynı gerekçe ile görevden aldı. Şen7in yerine henüz atama yapmayan Türkyılmaz’ın son olarak da geçen haftanın son günü Poroy ve Altıntaş’ı görevden aldı. Poroy ve Altıntaş’ın yerine Türkyılmaz’ın CHP’li meclis üyeleri Servet Usta, Ali Polat ve Hayati Samast isimlerinden ikisini ataması bekleniyor. Ancak bu atamaların ne kadar sürede yapılacağı bilinmiyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.