SON DAKİKA
Hava Durumu

Mudanya çay bahçeleri yıkılıyor

Haber Giriş Tarihi: 09.10.2013 14:16
Haber Güncellenme Tarihi: 09.10.2013 15:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Mudanya çay bahçeleri yıkılıyor
Bursa’nın Mudanya ilçesinde, Tekel Parkı içindeki çay bahçeleri yıkılıyor.
Mudanya Belediyesi, ilçe girişinde Tekel Parkı içindeki çay bahçelerini yıkmaya başladı. Sabah saatlerinde geniş emniyet tedbirleri altında başlayan yıkım, iş yeri sahiplerinin mekanlarını kendilerini yıkmayı talep etmeleri üzerine cuma gününe ertelendi. Yıkıma Park Kafe’den başlayan ekipler, Palmiye Kafe’nin de bir kısmını yıktıktan sonra yıkıma ara verdi. İşletmeciler Kazım Sezginer ve Celal Demir, kanunsuz bir iş yapmadıklarını, her eklentiyi Mudanya Belediyesi’nden alınan izin ve ruhsatla yaptıklarını ifade etti.
Sezginer, yaptıkları yatırımın Mudanya için bir güzellik teşkil ettiğini, herhangi bir görüntü kirliliği oluşturmadığını söyledi. İdare mahkemesine başvuran işletmeciler, yıkımı durdurmak için kanunen ne gerekirse yapacaklarını açıkladı.
Belediye Başkan Vekili Sadi Saydam, “Tespit ettiğimiz kaçak yapılaşma ve işgaliyelerle ilgili tespit tutanaklarımızı kendilerine tebliğ ederek yıkımı başlattık. Yıkımı cuma günü saat 11.00’e kadar erteledik. Taahhütlere uymadıkları takdirde verilen tarihte yıkıma devam edilecek” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.