SON DAKİKA
Hava Durumu

Mudanya Devlet Hastanesi'nde yeni yönetim iş başı yaptı

Bursa'nın Mudanya ilçesinde, Devlet Hastanesi'nde yeni yönetim iş başı yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 06.11.2012 16:25
Haber Güncellenme Tarihi: 06.11.2012 17:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Bursa'nın Mudanya ilçesinde, Devlet Hastanesi'nde yeni yönetim iş başı yaptı.

Kamu Hastane Birlikleri Kanunu gereğince sözleşme imzalayan yeni idareciler Devlet Hastanesi'nde göreve başladı. Başhekim ve hastane koordinatörlüğüne Bursa Şevket Yılmaz Devlet Hastanesi'nde başhekim yardımcısı olarak çalışan Üroloji Uzmanı Op. Dr. Murat Öztürk; başhekim yardımcılığına Bursa Devlet Hastanesi'nde başhekim yardımcısı ve kalite yönetim direktörü olarak çalışan Dr. Ömer

Faruk Mete; idari ve mali işler müdürlüğüne İnegöl Devlet Hastanesi'nde müdür yardımcısı olarak görev yapan Nevzat Dalgakıran getirildi.
İdari ve mali işler müdür yardımcılığına Karacabey Devlet Hastanesi'nde müdür yardımcısı olarak görev yapan İsmail Erenbağ, başhemşireliğin kaldırılmasıyla yeni kurulan hasta bakım hizmetleri müdürlüğüne Belgin Can, hasta bakım hizmetleri müdür yardımcılığına ise Mudanya Devlet Hastanesi ebelerinden Ülkü Kara sözleşmeli olarak tayin edildi.
Mudanya Devlet Hastanesi'nde yeni görevlerine başlayan isimlerin sözleşme süreleri 31.12.2014 tarihinde son bulacak. İki yıl sonunda başarılı olan adaylarla yeniden sözleşme uzatılabilecek.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.