SON DAKİKA
Hava Durumu

Mudanya Esnaf Odasından İş İmkanı

Mudanya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Emir Ali Usta, çeşitli meslek guruplarında esnafın eleman ihtiyacı hissettiğini, çekirdekten yeni

Haber Giriş Tarihi: 16.07.2013 11:29
Haber Güncellenme Tarihi: 16.07.2013 12:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Mudanya Esnaf Odasından İş İmkanı
Mudanya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Emir Ali Usta, çeşitli meslek guruplarında esnafın eleman ihtiyacı hissettiğini, çekirdekten yeni usta eleman yetişmediğini ifade ederek, bu açığı kapatmak için harekete geçtiklerini söyledi. 


Mudanya Esnaf ve Sanatkârlar Odası Başkanı Emir Ali Usta, çeşitli meslek gruplarında esnafın elemana ihtiyacı olduğu vurguladı. Usta “Orta ve lise düzeyinde öğrencilerin sınıfta kalıp devam etmemeleri durumunda bu gençlerimizi çıraklık okuluna yönlendirmekteyiz. Buralarda yetişen öğrencilerimizi Mudanya’da faaliyet gösteren esnaflarımızın yanlarında istihdam ederek, ekmek kapısı açmak istiyorum. Yönetim kurulumuz ile birlikte aldığımız karar doğrultusunda 1 Ağustos’tan itibaren yapacağımız duyurularla işe ihtiyacı olan usta, kalfa, çırak olarak çalışma isteyenlerin odamız yapacakları müracaatları kabul edeceğiz” dedi.
Bu çalışmayla esnafın eleman sıkıntısının giderileceğini vurgulayan Usta, “Yapılan başvuruya göre elimizdeki elemanları esnafımıza duyurarak ihtiyaç duyduklarını temin etmeye çalışacağız” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.