SON DAKİKA
Hava Durumu

Mudanya kent Konseyi Kadın Meclisi genel kurulu yapıldı

Mudanya Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin genel kurul toplantısı yapıldı.  Belediye Meclisi Salonu’nda yapılan toplantıya 40

Haber Giriş Tarihi: 23.03.2013 12:21
Haber Güncellenme Tarihi: 23.03.2013 13:21
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Mudanya Kent Konseyi Kadın Meclisi’nin genel kurul toplantısı yapıldı. 
Belediye Meclisi Salonu’nda yapılan toplantıya 40 meclis üyesinden 23 üye iştirak etti. Büyük bir çekişme içinde geçen yönetim kurulu seçimlerinde Nilgün Baysan bir yıllığına başkan seçildi.


Mudanya Kent Konseyi Başkanı Soyer Kazancı, kadınların hayatın her alanında yer almalarını sağlamak üzere çalışmalar yürüttüklerini belirterek, “Kadınlarımızın her alanda desteklenmesi gerekir. Kadın meclisi olarak çeşitli kültür ve sanat faaliyetleri düzenliyoruz. Ayrıca bugüne kadar yaptığımız genel kurullardan yola çıkılarak demokratik ortamda, siyaset, dernek ve sivil toplum kuruluşlarımızdan seçilecek üyelerimizden bağımsız çalışan örnek bir yönetimin oluşturulmasını diliyorum. Katılan tüm üyelerimize teşekkür ediyorum” diye konuştu.
45 üyesi bulunan kadın meclisinde yeni görev alan yönetim kurulu, bir yıllığına Nalan Baysan’ı başkanlığa seçti. Yönetim kuruluna Nilgün Baysan, Nurdan Ulu, Mahmure Uçar, Hürriyet Aslıkara, Melda Üney, İpek Demirtaş, Saife Güler seçildi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.