SON DAKİKA
Hava Durumu

Mudanya Kızılay İlk Kamp Ateşini Yaktı

Kızılay Bursa Şubesi'ne bağlı Mudanya Gençlik ve Sağlık Kampı ilk misafirlerini uğurladı. 

Haber Giriş Tarihi: 12.07.2013 12:00
Haber Güncellenme Tarihi: 12.07.2013 13:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Mudanya Kızılay İlk Kamp Ateşini Yaktı
Kızılay Bursa Şubesi'ne bağlı Mudanya Gençlik ve Sağlık Kampı ilk misafirlerini uğurladı. 


Kızılay kamp ateşinin yakılması ile başlayan gecede Kızılay Mudanya Kamp Müdürü Beytullah Çimenbiçer, "Öğrenciler ve eğitmenlerimiz 10 günlük çalışmalarını sergilediler. Bu yılki kampımızın ilk dönemine 158 öğrenci, 9 eğitmen eşliğinde burada çok güzel 10 gün geçirdiler. Türkiyenin pek çok yerinden gelen bu çocuklar burada paylaşmayı, kardeşliği ve her türlü insan ilişkilerini en üst düzeyde öğrendiler " dedi.
Kızılay Bursa Şubesi Başkanı İbrahim Dokunmazer, bugüne kadar 8 bine yakın gencin Mudanya’daki kampta tatil yaptığını belirterek, “Buradaki öğrecilerimizden tahsillerini en üst düzeyde tamamlamalarını rica ediyorum. Türk milletinin kalkınması ancak eğitimli insanlar, eğitimli annelerle mümkün olacaktır. Gençlerimizin gittikleri yerlerde Kızılay'ı tanıtmalarını istiyorum" dedi.
Kampın son günü olması sebebiyle düzenlene programda bazı öğrenciler göz yaşlarına hakim olamadı. Gecede iki tiyatro gösterisi de gerçekleştirilirken, geceye katılan öğrenciler son kez piste çıkarak programı noktaladılar.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.