SON DAKİKA
Hava Durumu

Mudanya sokakları çöplüğe döndü!

Mudanya’da bir süredir çöp toplama çalışmalarının yeterince yapılmaması nedeniyle oluşan çöp yığınları vatandaşın tepkisini çekiyor.

Haber Giriş Tarihi: 12.09.2015 11:00
Haber Güncellenme Tarihi: 12.09.2015 12:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Mudanya sokakları çöplüğe döndü!
Mudanya’da bir süredir çöp toplama çalışmalarının yeterince yapılmaması nedeniyle oluşan çöp yığınları vatandaşın tepkisini çekiyor.
Mudanya merkez, Güzelyalı ve Tirilye bölgelerinde günlerce alınmayan çöpler özellikle yaz aylarında utanç verici görüntüler oluşturuyor. Mudanya Belediyesi’ni telefon yağmuruna tutan vatandaşlar, belediyeden tatmin edici cevap alamıyor. Personel sayısının 500’e ulaştığı iddia edilen Mudanya Belediyesi’nin çöp toplama işini bile yapamaması büyük tepki topluyor. Cadde ve sokaklarda biriken kokan ve mikrop saçan çöp yığınları, vatandaşların tüm tepkilerine rağmen yükseldikçe yükseliyor. Vatandaşlar Bursa’nın denize açılan kapısı olan Mudanya’da uzun zamandır devam eden çöp sorununa çözüm bulunmasını isterken, yapılan tüm şikayetlere rağmen çöplerin toplanmadığından yakınıyor. Mudanya Belediyesi’nin boy boy afişler asarak köyleri temizlediğini ilan ettiğini anlatan vatandaşlar, Mudanya merkezinin ise çöpten geçilemez hale geldiğini ifade ediyor. Vatandaşlar Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz’ı da görevini yapmaya ve çöp sorununa çözüm bulmaya davet etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.