SON DAKİKA
Hava Durumu

'Mudanya'dan aldığımız güç hizmete dönüşecek'

Kısa bir süre önce gerçekleştirilen kongrede güven tazeleyen  AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Ahmet Murat Ünal, yönetim kurulu üyeleri ile b

Haber Giriş Tarihi: 28.12.2017 17:42
Haber Güncellenme Tarihi: 28.12.2017 19:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
'Mudanya'dan aldığımız güç hizmete dönüşecek'
Kısa bir süre önce gerçekleştirilen kongrede güven tazeleyen  AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Ahmet Murat Ünal, yönetim kurulu üyeleri ile birlikte İl Başkanı Ayhan Salman’ı ziyaret etti.

Alpaslan YILDIZ

AK Parti İl Başkanı Ayhan Salman, Mudanya İlçe Başkanı Ahmet Murat Ünal ve yöneticilerini ağırladı. Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen ilçe kongresinde görevini sürdüren Ünal, Mudanya’da yeni dönemde de önemli çalışmalara imza atacaklarına olan inancını dile getirdi. Başkan Ünal, Mudanya halkının güvenini arkalarına alarak 2019 yılında gerçekleşecek tarihi seçimlere gece gündüz demeden çalışarak hazırlanacaklarını belirterek, “İnşallah güzel Mudanyamızı tekrar AK Parti belediyeciliği ile buluşturup, büyükşehir belediyemizle birlikte ilçemizi hak ettiği hizmetlerle buluşturacağız” dedi. Ayhan Salman ise sözlerine ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek başladı. Başkan Salman, gerçekleştirdikleri ilçe kongrelerinde her zaman olduğu gibi sergilenen birlik ve beraberlik ruhuna değinerek, “Bu ruh İnşallah Bursamıza ve ülkemize nice güzel hizmetler olarak yansımasını bulacaktır” dedi.  Başkan Salman Mudanya teşkilatlarının her zamanki gibi çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmamacasına ilçelerinde çalışmalarını sürdüreceğine olan inancını vurgulayarak, “İnşallah bir hizmet kolumuz da yeniden belediye olacak ve  halkımızın bizlere karşı olan güveninden aldığımız güçle Mudanya’yı  Büyükşehir ve ilçe belediyelerimizle hizmete doyuracağız” dedi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.