SON DAKİKA
Hava Durumu

Mudanya'yı halkımızla birlikte yeniden oluşturacağız

AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Ahme

Haber Giriş Tarihi: 16.05.2016 15:19
Haber Güncellenme Tarihi: 16.05.2016 16:19
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Mudanya'yı halkımızla birlikte yeniden oluşturacağız



AK Parti Mudanya İlçe Başkanı Ahmet Murat Ünal, ''Haklının güçlü olduğu bir Mudanya'yı halkımızla birlikte yeniden oluşturma çabası içerisinde olacağız.'' dedi.


 

 

 


Bursa Mudanya AK Parti İlçe Başkanı Erdal Kaya'nın sağlık sorunları nedeniyle görevinden ayrılmasının ardından İlçe başkanlığına atanan Ahmet Murat Ünal yeni yönetim kurulunu Büyükşehir Belediyesi Sosyal Tesisleri'nde basın mensuplarına tanıttı.

Programda gazetecilere açıklamalarda bulunan Ünal, AK Parti olarak kavganın değil, sevginin ve kardeşliğin gücüne inanan ve gücünü milletten alan bir parti olduklarını söyledi.

Mudanya'yı yeniden oluşturma çabası içerisinde olacaklarını belirten Ünal, ''Halkımız müsterih olsun, AK Parti Mudanya İlçe Başkanlığı yönetim kurulumuz Mudanya'dır ve Mudanya halkının ta kendisidir. İnşallah bundan sonra daha güçlü olarak halkımızın desteğiyle, hayır dualarıyla gece gündüz demeden eser ve hizmet üretmeye devam edeceğiz.'' diye konuştu.

Konuşmanın ardından Ünal, yeni yönetim kurulunu tanıtarak fotoğraf çektirdi.

Yeni yönetimde, Ahmet Murat Ünal, Ahmet Yazıcı, Ayşen Taşkın, Enver Ulu, Erdal Doğruer, Hülya Palademir, İbrahim Turan, Kamil Burhan, Mehmet Yıldırım, Mehmet Baysan, Mustafa Bayrak, Mustafa Oğultekin, Nejat Baysan, Neslihan Erdeniz, Nurşen Şahin, Orhan Uysal, Osman Köse, Rasim Yılmaz, Recep Ayçiçeği, Sabriye Öztürk, Sinan Şentürk, Şenol Demirci, Şenol Kul, Tahsin Arktürk ve Volkan Biçer yer aldı.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.