SON DAKİKA
Hava Durumu

Müezzinoğlu Bursalılar ile bayramlaştı

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu, Bursa'da Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneğinin bir parkta yapılan bayramlaşma törenine katıldı. Müezzinoğlu, burada bir masanın üzerindeki sigara paketinin sahibi Kubilay Elmas'ın adı ve soyadı ile telefon numarasını not edip, bu zararlı alışkanlığı bırakmasını istedi ve arayıp takip edeceğini söyledi. ( Ali Atmaca - Anadolu Ajansı )

Haber Giriş Tarihi: 05.07.2016 20:36
Haber Güncellenme Tarihi: 05.07.2016 21:36
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Müezzinoğlu Bursalılar ile bayramlaştı
AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Müezzinoğlu:''İnşallah bu devlete, bu millete yakışır anayasayı da başkanlık sistemini de milletin hizmetine sunacağız'' dedi.





 AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Müezzinoğlu, partisinin Bursa İl Başkanlığı tarafından Merinos Atatürk Kongre ve Kültür Merkezi'ndeki (AKKM) restoranın bahçesinde düzenlenen bayramlaşma töreninde yaptığı konuşmada, tüm İslam aleminin bayramını kutladı.AK Parti'nin kurulduğu günden bu yana milletin partisi olduğunu ifade eden Müezzinoğlu, şunları söyledi:''Ey Kılıçdaroğlu, ey CHP. MHP'ye bir şey söylemeye gerek yok, şu anda Rabbim onların yardımcısı olsun. Bakınız CHP'ye, Kılıçdaroğlu dönemine bakınız. Bir tane Türkiye ile ilgili bir proje konuşur mu? Bir tane icraat ile ilgili konuşması var mı? Bakınız AK Parti Türkiye'nin her yanında. Siz neredesiniz, nerede CHP? AK Parti Hakkari'ye, Ankara gidiyor, Kayseri, Şırnak'a gidiyor, CHP'de bir yere gidildiğini hiç gördünüz mü? Türkiye yalnız İzmir'den ibaret değil, Hakkari de bizim, Şırnak da bizim, Cizre de Sur da bizim. Bu görevlerden kaçanlar bu milletin vicdanında olamazlar. Muhalefeti olmayan bir demokrasiyle gidiyoruz.''

Müezzinoğlu, AK Parti'nin hedeflerine de değinerek, ''İnşallah bu devlete, bu millete yakışır anayasayı da başkanlık sistemini de milletin hizmetine sunacağız.'' ifadesini kullandı.''Bu ülkede huzur içinde bayram yaparken en çok borcumuz olan kitle şehitlerimizdir, gazilerimizdir.'' diyen Müezzinoğlu, ''Hepimiz ama hepimiz ne kadar şehit evi varsa gidip ailesine teşekkür etmeye gitmemiz gerekir. Onların acılarını paylaşmalıyız. Bugünleri onlara borçluyuz.'' dedi.Batı Trakya Türkleri Dayanışma Derneğinin bir parkta yapılan bayramlaşma törenine de katılan Müezzinoğlu, burada bir masanın üzerindeki sigara paketinin sahibi Kubilay Elmas'ın adı ve soyadı ile telefon numarasını not edip, bu zararlı alışkanlığı bırakmasını istedi ve arayıp takip edeceğini söyledi. Müezzinoğlu ayrıca, Balkan Göçmenleri Kültür ve Dayanışma Derneği (Bal-Göç) üyeleriyle de bayramlaşma töreninde bir araya geldi.

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.