SON DAKİKA
Hava Durumu

Müezzinoğlu'ndan Karacabey çıkarması

Önceki gün bir fabrika açılışı için Karacabey’e gelen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, açılış öncesi yeni Devlet Hastanesi ile Karacabe

Haber Giriş Tarihi: 07.10.2015 16:31
Haber Güncellenme Tarihi: 07.10.2015 17:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Müezzinoğlu'ndan Karacabey çıkarması
Önceki gün bir fabrika açılışı için Karacabey’e gelen Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu, açılış öncesi yeni Devlet Hastanesi ile Karacabey Belediyesi’ne ziyaretler gerçekleştirdi.
Kurum ziyaretleri sonrası Bursa Milletvekili Önder Matlı, Karacabey Belediye Başkanı Ali Özkan ile birlikte çarşıda esnaf ve vatandaşlarla sohbet etti. İlçede yeni kurulan Limagrain Tohum Fabrikasının açılışı için önceki gün Karacabey’e gelen Bakan Müezzinoğlu’nun ilk durağı Karacabey Devlet Hastanesi oldu. 6 ay önce faaliyete geçen yeni hastanede başhekim, yöneticiler ve hasta yakınları ile bir araya gelen Müezzinoğlu ziyarete uygun hastalarıda odalarında ziyaret etmeyi ihmal etmedi. Müezzinoğlu’nun hastane sonrası bir diğer durağı ise Karacabey Belediyesi oldu. Başkan Ali Özkan ile makam odasında bir araya gelen Bakan Müezzinoğlu, AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol ile birlikte Karacabey gündemine dair projeleri ve çalışmaları ele aldı. Karacabey’in Bursa’nın olduğu kadar Türkiye’nin de parlayan bir yıldızı olma yolunda olduğunu ifade eden Müezzinoğlu Karacabey menfaatlerine bu zamana kadar olduğu gibi bundan sonrada destek olacaklarını sözlerine ekledi. Belediye ziyaretinin ardından ise Bakan Müezzinoğlu, AK Parti Bursa Milletvekili Önder Matlı, Başkan Ali Özkan ve AK Parti İlçe Başkanı Murat Erol ile birlikte esnafı ziyareti gerçekleştirdi. Bu ziyaretlerde Bakan Müezzinoğlu’nun korumaları olmadan gerçekleştirmesi dikkatlerden kaçmadı. Müezzinoğlu ve beraberindeki heyet esnaf ve vatandaşlarla bir araya gelerek düşünce ve şikayetleri değerlendirdi. Müezzinoğlu bazı vatandaşların taleplerini ise defterine bizzat not etti. Ayrıca gerçekleşen halk sohbetine vatandaşların sıcak tepkisi ise Müezzinoğlu tarafından memnuniyetle karşılandı.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.