SON DAKİKA
Hava Durumu

Muratoba sulama havuzu tamamlandı

Gemlik Belediyesi tarafından Muratoba Mahallesi’ne yapılan 60 metreküplük sulama havuzu inşaatı tamamlanarak hizmete girdi. Bir yandan Küçük Kumla v

Haber Giriş Tarihi: 16.06.2015 14:37
Haber Güncellenme Tarihi: 16.06.2015 15:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Muratoba sulama havuzu tamamlandı
Gemlik Belediyesi tarafından Muratoba Mahallesi’ne yapılan 60 metreküplük sulama havuzu inşaatı tamamlanarak hizmete girdi.
Bir yandan Küçük Kumla ve Hamidiye Gölet Proje inşaatını hayata geçiren, diğer yandan da Çol Göleti ve Katırlı Göleti için çalışmalara başlayan Gemlik Belediyesi, zeytin üreticileri için sulama havuzu yaptı. Kurşunlu ve Umurbey’den sonra Muratoba Mahallesi’ne de sulama göleti yapan Gemlik Belediyesi, eski köy binası dış cephe boyaması, tuvalet yenilemesi ve çevre düzenleme çalışmalarını da tamamladı.
Belediye Başkanı Refik Yılmaz, Gemlik’in zeytinin başkenti olduğunu hatırlatarak, zeytin üreticisine her türlü desteklerinin süreceğini söyledi. Mahalle statüsüne dönüşen köylerle ilgili daha önce “Şehirde ne varsa köylerimizde de o olacak” dediğini ifade eden Yılmaz, yeni mahallelere yasadan çok önce başlattıkları hizmetleri artırdıklarına dikkat çekti. Köylere spor sahası, meydan kazandırma ve piknik alanı çalışmalarını, zeytin üreticisine yönelik gölet ve sulama havuzlarıyla devam ettirdiklerini kaydeden Yılmaz, Muratoba’da meydan çalışmasının ardından, sulama havuzu ve eski köy binası yenileme çalışmalarının hayırlı uğurlu olmasını diledi.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.