SON DAKİKA
Hava Durumu

MÜSİAD Sağlık Bakanlığı'ndan destek isteyecek

Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) üyesi işadamları, 8-9 Mart tarihlerinde İzmir’de gerçekleştirilecek Genel İdare Kurulu

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2013 14:44
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2013 15:44
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) üyesi işadamları, 8-9 Mart tarihlerinde İzmir’de gerçekleştirilecek Genel İdare Kurulu (GİK) toplantısında Sağlık Bakanı Mehmet Müezzinoğlu ile bir araya gelecek. 


MÜSİAD’ın ulusal anlamdaki en büyük organizasyonlardan biri olan GİK toplantısında bu kez ülkenin sağlık ve bölgesel meseleleri tartışılacak. İşadamları, Sağlık Bakanı Sağlık Bakanı Dr. Mehmet Müezzinoğlu’ndan destek isteyecek. Toplantı öncesinde İnegöl’de Sağlık Çalıştayı düzenleyen İnegöl Şubesi, sağlık alanında görev yapan yöneticilerle bir araya geldi. Yaklaşık 3 saat süren toplantı sonunda tespit edilen 8 konuyla ilgili rapor hazırlandı.
MÜSİAD İnegöl Şube Başkanı Zeki Kavaz, GİK toplantısından İnegöl’ü sevindirecek haberlerle dönmek istediklerini söyledi. İtina ile yaptıkları çalışmalar sonucunda hazırlanan dosyayı genel merkez vasıtasıyla Sağlık Bakanlığı'na ulaştırılacağını anlatan Kavaz, “Ayrıca her şube direk bakana bölgesel meselelerle ilgili bilgi verecek. Biz de görüşlerimizi kendisiyle direk paylaşacağız” dedi.
Başkan Zeki Kavaz, “Bakanlığımızdan isteyeceğimiz en önemli maddeler arasında ise Oylat’ta yapılmasını teklif ettiğimiz fizik tedavi merkezidir. Konuyla ilgili MÜSİAD üyemiz Şehir Plancısı Abdullah Aykanat ve Mimar Özhan Öztürk ile birlikte üzerinde çalıştığımız alan, hazineye ait olduğunu tespit ettiğimiz, orman işletmesinin kiraya verdiği Green Oteller bölgesidir. Sağlık turizmine önemli bir katkı sağlayacağına inandığımız projemizi detaylandırdık. İnşallah bakanımızı da bu konuda ikna edeceğiz” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.