SON DAKİKA
Hava Durumu

Mustafa Dündar muhtarlarla biraraya geldi

Haber Giriş Tarihi: 15.05.2014 17:55
Haber Güncellenme Tarihi: 15.05.2014 18:55
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Mustafa Dündar muhtarlarla biraraya geldi
Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, 30 Mart yerel seçimlerinin ardından mahalle muhtarları ile bir araya geldi.

Akpınar Kültür Merkezi’ndeki tanışma ve dayanışma toplantısında konuşan Osmangazi Belediye Başkanı Mustafa Dündar, sözlerine, Soma’daki maden kazasında hayatını kaybedenlere Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, yaralılara da acil şifalar dileyerek başladı. Seçimleri kazanarak görevlerine başlayan mahalle muhtarlarını tebrik eden Dündar, “Vatandaşların duyduğu güven ve teveccühün ardından seçilerek, bugün burada olan siz değerli muhtarlarımıza, hep birlikte güzel ve başarılı bir çalışma dönemi diliyorum. Bugün burada, yeni seçilen arkadaşlarımızla tanışmak, teknik anlamda sizlere yardımcı olacağını düşündüğümüz ilgili müdürlerimiz ve başkan yardımcılarımızı sizlerle tanıştırmak için bir araya geldik. İnşallah, önümüzdeki dönem hep birlikte başarılı çalışmalara imza atacağız” dedi.
Mahallelerde en önemli meselenin günlük işler olduğunu, bunun takibini de en iyi muhtarların yapacağını ifade eden Dündar, “Bizler bu dönem, mahallelerimizdeki meselelerinin çözümü için yepyeni bir birim oluşturuyoruz. Adına ‘Acil Müdahale Ekibi’ dediğimiz bu birim, büyük projelerin dışında, vatandaşın günlük sorunlarının çözümü için çalışacak. Bunları hızlı bir şekilde çözebilirsek, vatandaşlarımızı mutlu etmiş oluruz” dedi.
“ÖNCELİĞİMİZ KENTSEL DÖNÜŞÜM”
Osmangazi Belediyesi’nin Türkiye’nin borçsuz belediyelerinden birisi olduğunu, geçen dönem ilçe tarihindeki en büyük hacimli projelere imza attıklarını ifade eden Dündar, “Bu dönemde, Osmangazi’nin çehresini değiştirecek projeleri tek tek hayata geçireceğiz. Park, bahçe, meydan gibi işler artık günlük işlerimiz, bunları konuşmaya gerek yok. Önümüzdeki 5 yılda önceliğimiz kentsel dönüşüm. Tabii ki 16 vizyon projemizde açıkladığımız projelerimizin tamamını hayata geçirmeyi planlıyoruz, ancak kentsel dönüşüm önceliğimiz olacak. Osmangazi’de 10 farklı noktada kentsel dönüşüm konusunda bir vizyon oluşturduk. Hep söylüyorum. Bu işi başardığımızda sadece Osmangazi değil, Bursa başarmış, Bursa kazanmış olacaktır. Eğer bunu başaramazsak, bu şehir yine büyüyecektir, ancak bugüne kadar olduğu gibi plansız ve çarpık bir büyüme olacaktır. Bizler, Bursa’nın büyümesini öngöremez ve geleceğini planlayamazsak, bundan hepimiz zarar görürüz. Bunun için diyorum ki, Bursa’nın kentsel dönüşümünde Osmangazi’nin başarısı son derece önemli. Bunu bu dönem hep birlikte başaracağımıza inanıyorum” dedi.
Mahalle muhtarlarının taleplerini dile getirdiği toplantının sonunda Başkan Dündar, muhtarlara üzerinde isimlerinin bulunduğu masa isimlikleri ve Türk bayrağı hediye etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.