SON DAKİKA
Hava Durumu

Mustafa Karaman TSE'nin Ege Bölge Koordinatörü Oldu

Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Bursa İl Koordinatörü Mustafa Karaman, TSE’nin Ege Bölge Koordinatörlüğünü de yürütmek üzere görevl

Haber Giriş Tarihi: 17.07.2013 12:31
Haber Güncellenme Tarihi: 17.07.2013 13:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Mustafa Karaman TSE'nin Ege Bölge Koordinatörü Oldu
Türk Standartları Enstitüsü (TSE) Bursa İl Koordinatörü Mustafa Karaman, TSE’nin Ege Bölge Koordinatörlüğünü de yürütmek üzere görevlendirildi. 

TSE Başkanı Hulusi Şentürk’ün görevlendirmesiyle Ege Bölge Koordinatörlüğü’ne vekalet edecek olan Mustafa Karaman, Bursa, Yalova, Bilecik, Çanakkale, Balıkesir, İzmir, Aydın, Muğla, Manisa ve Denizli illerinde TSE’nin faaliyetlerini koordine edecek. TSE bayrağını öncelikle gönüllere nakış gibi işleyeceklerini vurgulayan Mustafa Karaman, TSE Başkanı Hulusi Şentürk’ün çizmiş olduğu vizyon doğrultusunda çalışmalarına devam edeceklerini söyledi. Mustafa Karaman, “TSE markası sayesinde ürünlerin ve hizmet sektörünün güvenilir bir konuma gelmesi için bölgesel çalışmalar yapacağız. Ülkemizin gelişimine katkı sağlamak için varız. Bu doğrultuda, uluslararası piyasada ülkemizde üretilen ürünlerin pazar paylarını arttırmak ve Türk markalı ürünlerin küresel pazarda ön plana çıkmasını sağlamak, temel hedeflerimizdendir. Böylelikle bilgi alışverişi de gelişecek ve daha kaliteli ürünler tüketiciye sunulmuş olacak” dedi.
Mustafa Karaman, Ege Bölge Koordinatörlüğünü vekaleten, Bursa İl Koordinatörlüğü görevini de asaleten sürdürecek.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.