SON DAKİKA
Hava Durumu

Mustafa Koçer'e hizmet ödülü...

Birlik Vakfı Bursa Şubesi 29 Mayıs kuruluş günü nedeniyle organize edilen ve her yıl geleneksel hale gelen 'Yaşayan Değerlerimiz' gecesinde, bu

Haber Giriş Tarihi: 02.06.2013 23:31
Haber Güncellenme Tarihi: 03.06.2013 00:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Mustafa Koçer'e hizmet ödülü...
Birlik Vakfı Bursa Şubesi 29 Mayıs kuruluş günü nedeniyle organize edilen ve her yıl geleneksel hale gelen 'Yaşayan Değerlerimiz' gecesinde, bu yıl Kuran-ı Kerim'e hizmet dalında, ilim dalında ve hizmet dalında, hayatlarını adamış değerli şahsiyetleri unutmadı.

Birlik Vakfı Bursa Şubesi tarafından düzenlenen 'Yaşayan Değerlerimiz' gecesinde konuşma yapan Vakfın Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Bayraktar, Yaşayan değerlerimizin yaşantısının, herkese örnek olması gerektiğini ifade ederek, bu kişilerin yıllarca islamın nesilden nesile ulaşmasında çok önemli bir rol üstlendiklerini belirtti. Genellikle böyle değerli şahsiyetlerin ahirete intikal ettiklerinde anıldıklarını fakat düzenlenen bu organizasyon sayesinde bir nebzede olsa bu büyüklerimizi hayattayken anmanın daha anlamlı olduğunu belirten Bayraktar, bu abi ve hocalarımızla gurur duyduklarını ve onlara ne kadar teşekkürü bir borç bildiklerini ifade etti.

'ONLAR İÇİN NE YAPSAK AZDIR.'

Düzenlenen gecede konuşan Uludağ Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Öğretim Üyesi ve aynı zamanda Vakfın yönetim kurulu üyesi olan Prof.Dr. Tevfik Yücedoğru, Yaşayan değerlerimiz gecesinin, hayatlarını Kuran'ı Kerim'e, ilme ve hizmete adayan kişileri bir arada buluşturduğunu belirterek, onlar için ne yapılırsa yapılsın yeterli olmayacağını, fakat bu geceyi düzenleyerek kendilerini onure etmenin, bizlerin yapması gereken bir görev olduğunu ifade etti.

Düzenlenen gecede Vakfın 2012-2013 yıllarında düzenlediği faaliyetler sinevizyonda gösterilirken, Kuran-ı Kerim'e hizmet dalında İhsan Özen, İlim dalında Prof.Dr. Ahmet Lütfi Kazancı ve Hizmet dalında Mustafa Koçer'in hayatlarını anlatan belgesel gösterildi. Ayrıca programın sonunda yaşayan bu değerli şahsiyetlere, Birlik Vakfı Bursa Şubesi Başkanı Mustafa Bayraktar, Başkan Yardımcısı Mehmet Şenocak, Vakıflar Bölge Müdürü Mürsel Sarı, Birlik Vakfı Bursa Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi ve aynı zamanda AK Parti Bursa İl Başkanvekili olan Cemalettin Torun çiçek ve plaket takdim etti.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.