SON DAKİKA
Hava Durumu

Nakliyecilerin Ankara çıkarması

AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, Yeşil Bursa Taşıyıcılar Bölge Birliği ile Orhangazi, Gemlik, İznik, İnegöl taşıyıcılar koopera

Haber Giriş Tarihi: 22.03.2013 15:16
Haber Güncellenme Tarihi: 22.03.2013 16:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
AK Parti Bursa Milletvekili İsmail Aydın, Yeşil Bursa Taşıyıcılar Bölge Birliği ile Orhangazi, Gemlik, İznik, İnegöl taşıyıcılar kooperatifleri başkanlarıyla Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile Karayolları Düzenleme Genel Müdürü Ali Rıza Yüceulu’yu ziyaret etti. 


Genel Müdür Yüceulu’ya yapılan ziyarette, nakliye ve kara ulaşımındaki uygulamalar hakkında fikir alışverişinde bulunulurken, sektörde yaşanan sıkıntılar konuşuldu. Kooperatif yöneticileri nakliyecilerin en büyük meselesinin K belgesi ve daha da önemlisi taşımacılıkta tenteli araçların yükseklikleri ve konteynır taşımacılığı olduğunu belirtti. Yüceulu ise, kooperatif yöneticilerinin dile getirdiği sıkıntıları not alarak, “Sayın bakanımız ile görüşerek genelge ve yönetmelik değişiklikleri ile bunlara çözüm bulmaya çalışacağız” dedi.
Milletvekili Aydın, “Nakliyecilerin sıkıntılarını biliyoruz. Bu konuda nakliyecilerimizden de görüşler alıp gerekli düzenlemelerin yapılması için uğraşıyoruz. Kooperatif başkanlarımızın belirttiği meseleleri hem Ulaştırma Bakanlığı, hem de Karayolları Düzenleme Genel Müdürlüğümüz vasıtası ile çözmeye çalışacağız” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.