SON DAKİKA
Hava Durumu

Nilüfer Ailesi İftar Sofrasında Buluştu

Nilüfer Belediyesi personeli, geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi. 

Haber Giriş Tarihi: 15.07.2013 11:50
Haber Güncellenme Tarihi: 15.07.2013 12:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Nilüfer Ailesi İftar Sofrasında Buluştu
Nilüfer Belediyesi personeli, geleneksel iftar yemeğinde bir araya geldi. 


Her yıl Nilüfer Belediyesi personelini buluşturan geleneksel iftar yemeği, bu yıl da düzenlendi. İftara CHP Bursa Milletvekili Aykan Erdemir, CHP İl Başkanı Metin Çelik, CHP Nilüfer İlçe Başkanı Özgür Şahin, Nilüfer İlçe Milli Eğitim Müdürü Mehmet Kaya, Nilüfer İlçe Müftüsü Durmuş Ayvaz, siyasi partilerin temsilcileri, muhtarlar, meclis üyeleri, kurum idarecileri, esnaf derneklerinin yöneticileri ve çok sayıda personel katıldı.
Ramazan Ayı’nın birleştirici unsurlarına değinen Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Bizlerin dayanışmasını da gösteren bu anlamlı iftar yemeğimizde hep birlikte olmanın, birlikte paylaşmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Bu konuda esnaf derneklerinin de bizlerle birlikte olması, odalarımızın bizlerle birlikte olması bizlere güç katmaktadır. İnanıyoruz ki Nilüfer’in bu güzelliği desteklerle devam edecek ve sürdürülebilir projeleriyle, sürdürülebilir anlayışıyla da yıllarca Nilüfer, ülkenin her yanında sizlerin vermiş olduğu desteklerle çalışanlarımızın gayretli destekleriyle de öncü olmaya lider olmaya devam edecek” dedi.
CHP Bursa Milletvekili Aykan Erdemir de, Ramazan Ayı’nın birlik, beraberlik ve hoşgörü ayı olduğunu söyledi. Erdemir "Gönül isterdi ki, meclisimiz de Ramazan dolayısıyla gerginliğe ara versin ve bizler sizlerle birlikte o gergin dönemi geride bırakalım ve birliğin beraberliğin muhabbetin ve hoşgörünün keyfine varalım. Ramazan size ve tüm sevdiklerinize hayırlar getirsin, sağlık getirsin, afiyet getirsin, tuttuğumuz tüm oruçları Allah kabul etsin” şeklinde konuştu.

YEMEK ATIKLARI KEDİ VE KÖPEKLERE GÖTÜRÜLECEK
Ramazan Ayı’nda anlamlı bir projeye de imza atan Nilüfer Belediyesi, Hayvan Barınağı’nda bulunan kedi ve köpekleri de unutmadı. Nilüfer Belediyesi, bir otel ile yaptığı anlaşmayla, Ramazan Ayı boyunca düzenlenen iftar yemeklerinin artıklarını toplayarak, Nilüfer Belediyesi Hayvan Barınağı’nda bulunan kedi ve köpeklere götürecek.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.