SON DAKİKA
Hava Durumu

Nilüfer'de CHP'li köyler isyan etti…Nereden bulacağız bu kadar eşcinseli…

Nilüfer Belediyesi’nin mahalle komitesi seçimlerinden getirdiği 5’te 1 LGBT  kotası, CHP’li köyleri isyan ettirdi. Bozbey’in ka

Haber Giriş Tarihi: 07.11.2017 15:47
Haber Güncellenme Tarihi: 07.11.2017 17:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Nilüfer'de CHP'li köyler isyan etti…Nereden bulacağız bu kadar eşcinseli…
Nilüfer Belediyesi’nin mahalle komitesi seçimlerinden getirdiği 5’te 1 LGBT  kotası, CHP’li köyleri isyan ettirdi. Bozbey’in kapısını aşındıran köylüler “Nereden bulacağız bu kadar eşcinseli” diye isyan etti.
Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, yaz aylarında düzenlediği Nilfest’te cinsiyetsiz tuvaletle şimşekleri üzerine çekmişti. Bozbey, şimdi bir adım daha öteye geçerek, mahalle komitelerine LGBT  kotası getirdi. Mahalle komitesi seçimlerinde 5’te bir oranında LGBT  kotası konulurken, köylüler ayağa kalktı. Nilüfer Belediyesi’nde Bozbey’in kapısını aşındıran köylüler, kotaya isyan etti. “Nereden bulacağız bu kadar eşcinseli” diyen köylüler, uygulamaya tepkilerini sert bir dille iletti.

Öte yandan CHP’liler kotayı doldurmak için eşcinsel aramaya koyuldu. 5’te bir kotayı doldurabilmek için seferber olan CHP’liler, mahalle komitelerinde çalışacak eşcinsel bulup ikna etmeye çaba harcıyor.

Attığı adımlarla sık sık milletin sinir uçlarıyla oynayan Mustafa Bozbey, bakalım büyükşehir yürüyüşünde eşcinsellerden alacağı destekle iddialı bir konuma gelebilecek mi?

İşte mahallelerin listesi:

Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.