SON DAKİKA
Hava Durumu

Nilüfer'de iş güvenliği denetimi yapıldı

Nilüfer Belediyesi İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu, belediyeye ait atölyeler ve ek hizmet binalarında iş sağlığı ve güveliğinin sağlan

Haber Giriş Tarihi: 26.05.2014 16:43
Haber Güncellenme Tarihi: 26.05.2014 17:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Nilüfer'de iş güvenliği denetimi yapıldı
Nilüfer Belediyesi İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu, belediyeye ait atölyeler ve ek hizmet binalarında iş sağlığı ve güveliğinin sağlanması amacıyla kurum içi tespit denetimi yaptı.

İş sağlığı ve güvenliği Nilüfer Belediyesi’nin en önemli gündem maddelerinden biri oldu. Bu yöndeki eğitim çalışmalarının yanısıra denetimler de arttırıldı. Nilüfer Belediyesi İş Sağlığı ve Güvenliği Kurulu da , belediyeye ait atölyeler ve ek hizmet binalarında denetim yaptı. Periyodik olarak kurum içi denetimlerini sürdüren Nilüfer Belediyesi, Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu başkanlığındaki iş sağlığı ve güvenliği kurulu saha denetiminde eksikleri belirledi. Başkan Yardımcısı Adil Kayaoğlu , “Söz konusu denetim, kurumumuzun yasalarla belirlenen iş sağlığı ve güvenliği mevzuatına pratikte de uyulup uyulmadığını gözlemlemek, varsa eksiklerimizi gidermek üzere periyodik aralıklarla gerçekleştirilen denetimlerin bir parçası. Bu anlamada tertip düzen, makine ve donanımlarda kullanılması gereken koruyucular, tehlikeli maddelerin depolanması, havalandırma tertibatları ve çalışanların iş sırasında kişisel koruyucu kullanıp kullanmadıklarını denetliyoruz. Hedefimiz Nilüfer Belediyesi vatandaşlara en kaliteli hizmeti verirken çalışanlarının da en sağlıklı koşullarda çalışması.” dedi.

İş Güvenliği Uzmanı Leyla Taşfiliz, Nilüfer Belediyesi Sağlık İşleri Müdürü ve İşyeri Hekimi Aylin Savcı Dalgın ve Sivil Savunma Uzmanı Veysi As’ın da katıldığı denetimde acil durum hazırlık planları ve uygulamaları da gözden geçirildi. Atölyelerde görev yapan usta, ustabaşı ve çalışanlar işyeri çalışma koşulları ve alınması zorunlu emniyet tedbirleri hakkında bilgilendirildiler.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.