SON DAKİKA
Hava Durumu

Nilüfer'de kitap günleri

Haber Giriş Tarihi: 19.10.2011 17:42
Haber Güncellenme Tarihi: 19.10.2011 18:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Nilüfer'de kitap günleri
Bursa Kırtasiyeciler ve Kitapçılar Derneği (BUKİDER) ile Nilüfer Belediyesi tarafından ortaklaşa düzenlenen Nilüfer Kitap Günleri başladı.
Magazin Outlet Center yanında kurulan çadırda gerçekleştirilen kitap günleri 20 Kasıma kadar devam edecek. Nilüfer Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, “Nilüferli hemşerilerimiz başta olmak üzere bütün Bursalıları bugün açılışını yaptığımız ve bir ay devam edecek olan Nilüfer Kitap Günleri’ne davet ediyorum” dedi.
Organizasyon müdürü Safiye Nur Savaş ise, Nilüfer halkının kültürel faaliyetlere ilgisinin her geçen Onbahis gün arttığını belirterek, “Bir ay boyunca vatandaşlarımızı yazarlarla buluşturacağız. Hafta sonu yazar-okur buluşmalarımızda çocuk kitaplarıyla tanınan İncila Çalışkan açılış günü bizlerle oldu. Ay içerisinde Mükerrem Çetinalp, Savaş Ünlü, Erdal Sarızeybek, Erdinç Çelikkol ve Elif Şafak gibi isimleri çadırımızda ağırlayacağız. Çadırımızda okurlarla buluşacak olan kitapevlerimiz de bu aya özel indirimli fiyatlarıyla okuyucuların karşısına çıkacak. Ayrıca ay içerisinde Nilüfer Milli Eğitim Müdürlüğümüzün desteği ile birçok okulu çadırımızda ağırlayacağız” diye konuştu.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.