SON DAKİKA
Hava Durumu

Nilüfer'de örnek uygulama

Nilüfer Belediyesi, vatandaşların evlerinde kullanmadıkları fazla eşyaları alıp ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. 

Haber Giriş Tarihi: 23.01.2013 16:09
Haber Güncellenme Tarihi: 23.01.2013 17:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://sehirmedya.com/
Nilüfer Belediyesi, vatandaşların evlerinde kullanmadıkları fazla eşyaları alıp ihtiyaç sahiplerine ulaştırıyor. 


2012 yılı Mayıs ayında başlayan projede bugüne kadar yüzlerce eşya ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldı. Nakliye ekibiyle talep üzerine evlerinde fazla eşyası olan Nilüferlilere ulaşan belediye, kamyona yüklediği eşyaları yine eşya talebinde bulunan Nilüferlilerin kapısına kadar götürüyor. Eşya taleplerinde ise kadın sığınma evlerinden ayrılıp kendi evlerini kuran kadınlara ve üniversite öğrencilerine öncelik veriliyor.
Proje hakkında bilgi veren Nilüfer Belediyesi Sosyal Yardım İşleri Müdürü Gül Günaydın, “Kullanmadığınız eşyaları getirin, ihtiyaç sahiplerini sevindirin” sloganıyla başlatılan projede bugüne kadar birçok aileyi sevindirdiklerini, Nilüfer Belediyesi’nin ücretsiz olarak aracılık hizmeti sunduğu projeyi önümüzdeki aylarda daha da genişleteceklerini belirtti.
Fazla eşyası olan ve eşya talebinde bulunacak Nilüferlilerin, Nilüfer Belediyesi’nin bu hizmetinden faydalanabilmek için 4441603 no’lu telefon numarasından ve www.nilufer.bel.tr adresinden Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü-Sosyal Yardım Bürosu’na ulaşmaları gerekiyor.
Yorum Ekle
Gönderilen yorumların küfür, hakaret ve suç unsuru içermemesi gerektiğini okurlarımıza önemle hatırlatırız!
Yorumlar
En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.